|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ξέρεις τι θα σου πω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλιως Crs ή Cbs και Α/Ο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μυστηρια πραγματα οι orange με εξιταρεις
![]() Εγω θα ελεγα bumblebee αλλα θα "μπλεξεις" με υφαλμυρο |
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισια, δεν βαζω puffer ,δεν ταιζω σαλιγκαρια.
Τι crs ,βρε; ![]() ![]() Ασε που ειναι μπλεξιμο και αυτες.. Α/Ο ,ποτε ξανα ..εχω ρητινη Χρηστο,δεν με πειραζει το υφαλμυρο.. Εχω και ενα υδρομετρο για μετρηση (στο περιπου ![]() Αλλα ,αντε να σταυρωσεις φυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ψησες με τα γκουραμι!
![]() Αλλα που να τα βρω ![]() Τα αλλα τα σκεφτηκα κι εγω.. Cpd δεν τρελαινομαι, ασε που κρυβονται συνεχεια και τα Ocellicauda ,ειναι μεγαλουτσικα ρε γμτ και δεν θελω να τα στριμωξω εκει μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ... αυτή είναι μια καλή ερώτηση, στην οποία δυστυχώς δεν έχω απάντηση! χεχεχε
Ψάχνοντας όμως έπεσα πάνω σ'αυτά: http://www.seriouslyfish.com/species...romenus-nagyi/ http://www.seriouslyfish.com/species...nus-deissneri/ που λέει ότι τα φέρνει εδώ κατόπιν παραγγελίας: http://www.petcumulus.gr/parosphromenus-nagyi-m-wild http://www.petcumulus.gr/parosphrome...issneri-m-wild Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να ρωτήσεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω που εψαξες και ασχοληθηκες
![]() Εχει πολυ ψαρι τελικα ![]() Το κακο ειναι οτι δεν βρισκονται ευκολα ολα αυτα.. Θα περιμενω και βλεπουμε.. Πολυ ομορφα και τα τελευταια , αλλα δεν βαζω αγρια ψαρια.. Αν βρεθουν αναπαραγωγης ,πολυ ευχαριστως να τα κοιταξω κι αυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πολύ δίκιο σ' αυτό που λες και δεν μπορώ να μη συμφωνήσω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις αγρια για να υπαρξουν αναπαραγωγης αφου το χεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και μετα που θα ελευθερωσω τους γονεις; ![]() Οχι δεν βαζω αγρια στο σπιτι μου... δεν θελω αλλες τυψεις στο κεφαλι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πας ενα τροπικο ταξιδι να φερεις και φωτογραφιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!! Καλα θα ταν ... Σε 30 χρονια , ισως!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κράτα το
Κράτα το Κράτα το Κράτα το |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ρητίνη βάζεις Γιάννη ;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτην χρησιμοποιω.
Χρειαζεται και μια θηκη ρητινης... Περναω το νερο πρωτα απο φιλτρο ανθρακα, το χλωριο την καταστρεφει. Η συγκεκριμενη δεν αναγενναται , μολις παψει η δραση της ,πετιεται. Δεν κανει για πολλα λιτρα, δεν συμφερει...θα ελεγα max οτι κανει για 60 λιτρο. Πολυ χοντρικα τα 330ml , βγαζουν 70-80 λιτρα νερο με μηδενικες σκληροτητες (απευθειας , σε χαμηλη ροη η βρυση,χωρις να πεταω νερο). Εγω στο γαριδαδικο παιρνω περιπου 8 λιτρα την εβδομαδα (οπου το μπερδευω με βρυσης) , μου βγαζει περιπου 2 μηνες τα 330ml , δλδ με την συσκευασια του λιτρου (7.80 ευρω), βγαζω ενα 6μηνο χοντρικα. Ξαναλεω , δεν συμφερει για μεγαλα ενυδρεια ανω των 60 λιτρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Ας κανω ενα update...
Ψαρια δεν βρηκα ακομα (στην τιμη που θελω ![]() ![]() Τωρα , τα φυτα του Τακη πανε καλα ,φουντωνουν.. Απο αλλαγες, προσθεσα καπακια απο πλεξι και τα αυτοκολλητα που μου εστειλε ο stani, ευχαριστω Γιανναρε! |
|
||||
|
||||
![]()
Aμα τα ενωσεις θα ειναι σαν ενιαιο πως το καταφερες παλι αυτο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαθος
![]() Τα στησιματα ειναι διαφορετικα, αλλα οκ, παρομοια φυτα εχουν , μοιαζουν.. Αν και θα τα θελα κολλημενα, δεν γινεται γιατι εβαλα αυτα τα κλιψακια του ebay που κρατανε τα καπακια |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα Γιάννη μου όλα !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις ενα δυνατο κλαδεμα κι εισαι ετοιμος για το διαγωνισμο 😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι κριτης παναθεμα με
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία έγιναν Γιάννη, μπράβο!
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thanks!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα βρεθηκαν τα ψαρια...και ειπα να μην χασω την ευκαιρια
επιστροφη στις παλιες αγαπες... pseudomugil gertrudae ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναηρθες στο σωστο το δρομο ειναι αρρωστια τα ατιμα καλως να τα δεχτεις!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μολις τα πετυχα, εσενα σκεφτηκα
![]() αρρωστια οντως! Ευχαριστω Χρηστο! |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρεις ! ¶νετα μπαίνουν και 2 goby!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παναθεμα σε!!! ειναι μικρο ρε Στεφανε ![]() αλλα δεν θελω και πολυ ξερεις ![]() κατσε να ερθουν αυτα πρωτα και θα το δουμε.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |