|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το κάθε ένα έχει την δική του ομορφιά ρε συ έτσι δεν είναι ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα!!!Το καθενα με την χαρη του
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνα νέο ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει αλλαξει κατι Κωστη!!!
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι βάλε να δούμε ανάπτυξηστα υυπάρχων. ...
τελευταία φορά είχες πολύ καλή ανάπτυξη !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιταξω μες το Σ/Κ να βγαλω καμια και να ανεβασω Σακη
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου γιωργο.
Τι νεα γειτονα; πως παει η ρεεφαρα σου; Γιωργο πες μας δυο λόγια και εσυ αν μπορεις απο την εμπειρία σου με το φωτιστικο που τρέχεις! Είδες διαφορα ; παρατήρησες αυξημένη αναπτυξη ; Φωτο μην ξεχάσεις αν μπορεις! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα πανε αν εξαιρεσεις την ανθελια που με τυραννα και ψαχνω τροπο να την ξεκανω μιας και ειναι πανω σε κεντρικο βραχο της συνθεσης μου.Με τα φωτιστικα της ocean revive εχω αρκετα καλη αναπτυξη δουλευοντας τα στο 80% τα μπλε και 30% τα υπολοιπα.Δυστυχως δεν εχω εμπειρια με αλλα φωτιστικα για να συγκρινω αλλα ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση τους.Φωτο ελπιζω να καταφερω να βγαλω αυριο
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο γιωργο!
καμία φωτο όποτε μπορείς να χαζέψουμε λιγο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθουσα την Κυριακη να ανεβασω καποιες φωτο που εβγαλα με dslr αλλα δεν τις ανεβαζει.Ισως λογω μεγεθους;
|
||||
|
||||
![]()
ναι λογικα. προσπαθησε να κατεβασεις αρκετα ποιοτιτα και ξαναδοκημασε
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανέβασε πρώτατης φφωτογραφίες στο photobucket.
Μετά κάνει κλικ στο λινκ που βγάζει δεξιά και το αντιγραφήςσαν μνμ εδώ και την βγάζειοολόκληρη !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νεο κοραλλι!!!Acropora humilis
![]() ![]() ------------------------- Νεα wild acropora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 13-10-16 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οπα παιδια το βρηκε και διχνει ασυγκρατιτος!!! χαχαχα
μπραβο φιλε πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!! να το χερεσε!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με φακό macro 90 για κοντινές λήψης ???
Μια χαρά τουμπανιαζει το εργαλείο σου !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
γιωργο μια απο τα ίδια και εγω! άστα τα έχω δει όλα κολληομενα! ![]() ------------------------- το ρεεφ πάντως σκοτώνει γιωργο! κάθε μέρα και καλύτερο το βλεπω! γιωργο την επόμενη φορά σε περιμένουμε να γνωριστούμε και απο κοντά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-10-16 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστωωω!!!Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι πιο χαλαρος απο δουλειες και να τα καταφερω να ερθω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μακάρι να έρθεις την επόμενη φορά! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο χάρηκα πολύ που σε γνώρισα !!!
Θα ήθελα να είχα παραπάνω χρόνο να πούμε μερικά πραγματάκια αλλά είδες ότι γινόταν χαμός ! Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα σε κάποιο καφέ του φόρουμ . |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω χαρηκα πολυ Σακη!!!Κι εγω δεν ειχα αρκετο χρονο να σας δω μιας και οι μικρες δεν κρατιονται οταν ειμαστε βολτα.Σιγουρα θα τα πουμε καλυτερα σε καποιο ενυδρειοκαφε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιωργο!
Τι νεα εχουμε απο το στολίδι σου; Παει τρένο φιλαρακι συνέχισε να μας κρατάς ζεστούς με φωτο απο την ρεεφαρα σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Sailor κάπου είδα μια ανεμώνη που ψάχνει ενυδρείο!!!!!
![]() Λες να θέλει το νάνο μου ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 23-10-16 στις 01:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πιο σκεύασμα είπε ότι ρίχνεις ?
Παλιότερα είχα και εγώ σοβαρό πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Bementhazole λεγεται η ουσια Σακη και ειναι η δραστικη ουσια σε φαρμακο για ανθρωπους.Αλλοι χρησιμοποιουν febenthazole που ειναι και αυτη αντιπαρασιτικο για σκυλους.1 ml απο αυτο κατεστρεψε την anthelia,την xenia,τα trochus και αποτι φαινεται τα star polyps.Τωρα πλακωνομαι στις αλλαγες για να επανελθει το ενυδρειο
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Δεν θα προτεινα σε κανεναν να ακολουθησει αυτην την μεθοδο.Την δοκιμασα εγω και τρομαξα με τα αποτελεσματα Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 23-10-16 στις 19:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πριν....
![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Η πρωτη ειναι στην δευτερη μερα θεραπειας.Μολις φορτισει λιγο το κινητο θα ανεβασω το μετα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 23-10-16 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δεν πειραζει φιλε. Να ειμαστε καλα και οι αναποδιές μεσα στο προγραμμα ειναι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Σχέδια για 450αρι υβριδικό ξύλινο rimless.. | jimbit22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-07-13 07:26 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |