|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ειδα ότι στην μια ακρη του ενυδρειου δεν εχει αραγωνιτη,ειναι απ την ροη η το εχεις κανει εσυ?[/QUOTE]
---------------------------------------------------------- γεια σου αρη! με το μόνιμο ΤΣΟΥΝΑΜΙ που έχει στον ύφαλο του φυσικό είναι να έχει "λιμνοθαλασσες" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρη η αλήθεια είναι ότι σε εκείνον το σημείοδεν κκάθεται καθόλου ο άραγωνιτης.
Η ροή είναι 3 jebao Rw8 και έχω σκοπό να βάλω άλλη μια . |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σακη!
τι νέα έχουμε? πως είδες το στολίδι σου μετά απο μερικές μέρες? |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά Νίκο μόνο λίγο κυανό !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καμια εξέλιξη εχουμε;
Εχεις ρίξει το βάρος στο νάνο για να βρει τα πατήματα του και εχεις αφήσει αυτο στον αυτόματο ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου σκορδα ρε φιλε!!!!!!Πανεμορφα ειναι τα άτιμα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι κανε τετοια να δω πως θα κοιμηθω παλι το βραδυ. βαλτοι ειστε ολοι να με κανετε καρδιακο βραδιατικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σακη!
Απίστευτα χρωματα εχει η ρεεφαρα σου! Αριστούργημα φιλε,το λατρεύω! |
|
||||
|
||||
![]()
respect Σακη
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη περιμένω να αλλάξω τον βράχο για να ξανά μπούστα άσχημα !
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό είναι που θέλουμε ! Ευχαριστώ Γιάννη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω τι χρώματα ειναι αυτά; μπράβο Σάκη
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φιλαρακι , σουπερ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μας αρρωστησες παλι!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην πιασεις φωτογραφικη ειναι γιατι απαξ και την επιασες ασυγκρατιτος.... σαν τα κοραλια σου χαχαχα
μπραβο ρε φιλε δωσε επιπεδο στον λαο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
σακη καλησπερα!
παρατηρώντας το σαμπ σου και βλέποντας το σκιμμερ(nyos) τον ριακτορα ζεο (vertex) τον ριακτορα ασβεστιου(deltec) και τους λοιπούς ριακτορες των υλικών σε συνδυασμό με την μπουκάλα co2 και τις αντλίες μου δινουν την εντύπωση οτι το επίπεδο σου πλέων έχει ξεφύγει και το ρεεφ σου είναι μόνο για γνώστες! είσαι σε άλλο επίπεδο και ο αντικατοπτρισμος του είναι το main ακριβώς από πάνω! καλή συνέχεια φιλαρακι μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά!
Πραγματικά με κάνετε να νιωθω πολύ όμορφα! Νικόλα ο εξοπλισμός είναι αρκετα καλός και με έχει βοηθήσει όσο και αν φαίνεται ανάποδο να είναι το ενυδρείο με όσο γίνεται πιό άνετο και εύκολο ως προς την συντήρηση του! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-11-16 στις 16:02 |
|
||||
|
||||
![]()
σακη η νούμερο 6 φώτο σου με την ακροπορα,μοιάζει να είναι ίδια με αυτήν?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα όχι είναι ίδια με την νούμερο 8 αλλά σε μένα ακόμα να προσαρμοστεί!
|
|
||||
|
||||
![]()
σακη πανεμορφα τα κοραλλια, δεν μπορω να σκεφτω τι θα έφτιαχνες με soft-lps
![]() ![]() τα pterapogon τι κανουν εχουν ξαναγεννησει? τα ειδα σε μια φωτο και θυμήθηκα ιστορικες στιγμες. το σαμπ σου η επιτομη της τεχνολογιας- τεχνογνωσιας, εχεις απογειώσει την επιστήμη του reef. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα Ευχαριστώ πολύ Γιάννη στα lps και softies δεν ξέρω τι θα γινοταν,βασικά δεν νομίζω να τα πήγαινα και πολύ καλά αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος με το Νάνό!
Ένα καλό σκιμμερ καί τουλάχιστον μια δοσομετρικη το λιγότερο! Οι καρδιναλιοι σταμάτησαν της γέννες και ο αρσενικός έβγαλε κάτι στα βράγχια του και έχουν πρηστεί,δεν ξέρω ομως άμα και η ηλικία παίζει ρόλο διότι είναι 2 + χρόνων και τα ειχα πάρει μέτρια προς μεγάλα! Δεν το ψάχνω και πολύ λόγο του ότι δεν θα μπορώ να τον κάνω και θεραπεία. Πάντως με της τροφές δεν είδα διαφορά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-11-16 στις 10:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ζωντανά και καθαρό σαμπ ,μου αρέσεις αυτή ή παλιό εχινατα τι άρρωστο χρώμα έχει πάρει ρε ;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλά μπες λίγο στο θέμα του Νίκου! !! ![]() Η έχινατα είναι φανταστική πραγματικά. Όταν την πήρα ήταν πολύ άσχημη και μου έκανε εντύπωση! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ξερεις!
Οταν ερχεται ο Κώστας για καφε,ενυδρείο και σαμπ ειναι λες και βράχηκαν εχθες πρωτη φορά! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη.. στην υγεια μας ρε ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
έλα βάλε φωτο!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Το διήμερο που μας πέρασε έπεσε πολύ δουλειά !
Στα πλαίσια της αναβαθμίσεις που θέλω να κάνω ήταν και η αλλαγή του αραγωνιτη ! Αφαίρεσα σε δυο δόσης μαζί με την αλλαγή νερού τον παλιό! ![]() ![]() Στην συνέχεια έβαλα και τον καινούργιο ! Σε όλη την διαδικασία έριχναν μετά από κάθε αλλαγή μια αμπούλα για αμμωνία και βακτήρια για να μην έχουμε θέματα ! ![]() Αρκετά καθαρό μέσα σε μερικές ώρες! Με μπουκάλι αδειαζα τον αραγωνιτη στο ενυδρείο και μάζευε την περισσότερη βρόμα στο μπουκαλάκι ! Και μερικές κοντινές την ώρα της αλλαγής νερού! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει, τωρα το ενυδρειο τα σπαει!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |