Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Παρουσιάσεις θαλασσινών ενυδρείων > Nano Reef

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 23-10-16, 10:59
revolution1925 Ο χρήστης revolution1925 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: aridaia
Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά..!
Λοιπόν τα σαλιγκάρια μετά από κάνα 3ωρο προσαρμογή μπήκαν μέσα και άρχισαν δουλειές τρώνε αλγες στο φουλ...!

Επεσε έκτακτη δουλειά αύριο στην Θεσσαλονίκη οπότε θα πάω και για κανένα κλόουν αύριο και αν βρω και ένα εύκολο κοραλακι..!
Δεν είχα σκοπό για κοραλλι ακόμα αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κατεβαίνω συχνά θεσνικη οπότε λέω αύριο αν βρω να πάρω..

Τώρα έχω κάποια πράγματα να ρωτήσω..
Πια η διαφορά ενός κοραλιου που είναι φραγκ από ένα που δεν είναι? Έχει κοράλλια ίδιο είδος με διαφορετικές τιμές που το ένα γράφει φραγκ και το άλλο όχι.. Τι είναι προτιμότερο να περνουμε?

Τα κοράλλια απ ότι έχω δει είναι η πάνω σε βράχο, η σε κάτι βάσεις άσπρες κυκλικες..
Όταν τα βάζουμε στο ενυδρείο τα κολλάμε με τις βάσεις-βραχους τους εκεί που θέλουμε η ξεκολαμε το κοραλι με κάποιον τρόπο και το κολλαμε στον δικό μας βράχο (και αν ναι με ποιον τρόπο κάνουμε αυτήν την διαδικασία, ξεκολιματος και ξανακοληματος)??

Διάβαζα σε ένα ποστ (νομίζω στου σακη) και έλεγε ο συνχομπηστας ότι περιμένει να δει τι χρώμα θα γίνει η ρικορντεα του (συγχωρέστε με αν δεν λέω σωστά τα όνοματα)..
Δηλαδή? Δεν ξέρουμε τι χρώμα θα μας βγουν αυτά που περνουμε η μπορεί να αλλάξουν χρώμα από ενυδρειο σε ενυδρειο???

Εχω αυτήν την κόλλα Aquaforest AFix Glue* έχει δύο υλικά σαν πλαστελινες μέσα είμαι καλυμενος η να πάρω άλλη?

Τωρα κάτι για τις καταναλωσεις..
Ποτέ οι αλλαγές στα στοιχεια θεωρούνται απότομες?
Δηλαδή αν πχ υπολογισω ότι χάνω 50 Mg την βδομάδα θεωρείτε απότομη αλλαγή η όχι?
Χοντρικά ρωταω να καταλάβω ποιες είναι οι φυσιολογικές διακυμανσεις..

Και τέλος έχω δύο τροφές. Μια ocean nutrition spirulina flakes, και μια seachem nutridiet marineplus είναι καλές τροφές η να πάρω άλλες (τι προτείνετε)?
Για τα κοράλλια χρειάζομαι να πάρω τροφές? Και αν ναι ποιες θεωρούνται οι καλύτερες να τις πάρω?

Αυτά τα λίγα..! Να με συγχωρείτε αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές..! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις..! Καλημέρα σε όλους...!
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές