|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια σε ολους και καλη δυναμη στις ετοιμασιες της εκθεσης.εγω θα ενδιαφερομουν για τα νουμερα 1-4-5-10-12.ευχαριστω πολυ.θα τα πουμε και απο κοντα κυριακη πρωι με οποιον θα βρισκεται στο περιπτερο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία, ελπίζω να σας δω και από κοντά. Συμμετοχή για το 1 και το 10, ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια σε ολους και μπραβο σε ολα τα παιδια για τη διοργανωση. ενδιαφερομαι για τα 1,5,12
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας για ενημέρωση στο χόμπι!
![]() Δηλώνω συμμετοχή για 1,3,5,7,10,15,16 Καλή επιτυχία σε όλους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρομαι για 1 2 4 5 7 10 και 15
Καλή επιτυχία σε όλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία σε όλους .
Ενδιαφέρομε για 4 , 5 , 7 , 10 . |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφερομαι για 1,2,4,7,12,15
Καλη επιτυχια και καλα να περασετε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και το 16
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία και απο εμένα.
Ενδιαφέρομαι για τα 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 15 Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο για αυτή την κίνηση. ενδιαφέρομαι για το 2 και το 5!
καλή επιτυχία, Ηλίας |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα εγώ ενδιαφέρομαι για τα εξής:
1), 2), 3), 4), 5), 7), 8 ), 9), 10), 11), 15), 16) |
|
||||
|
||||
![]()
ΙΚαλη επιτυχια και καλη δυναμη!Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω.Το 5 και 14 θα ηταν εξαιρετικο για ενα νεο ξεκίνημα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα λέμε την Κυριακή στην έκθεση! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Στο τσακ!!
![]() Καλη επιτυχια σε ολους! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία και από μένα σε όλους παιδιά.
Να δηλώσω την συμμετοχή μου στην κλήρωση έστω και καθυστερημενα. Πριν από λίγο γύρισα στο σπίτι μου, όλη μέρα ήμουν κάτω στην έκθεση, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, ήθελα να πιστεύω ότι θα τελειώναμε νωρίς και θα προλάβαινα την προθεσμία. Δηλώνω συμμετοχή για τα δώρα: 5/7/8/10/11/12/15/16 |
|
||||
|
||||
![]()
15. 5 δωροεπιταγες αξιας 20 η καθε μια,για να ψωνισετε οτι θελετε απο το www.igna.gr
σε αυτήν μπορώ να πάρω μέρος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεο δώσε λίγο παράταση .
Σε τέτοια θέματα μόνο θετικά έχουμε.... Εκτός και άμα τυπώθηκαν χαρτάκια για την κλήρωση . |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορούσα να μπω έστω και λίγο καθυστερημενα λόγο ότι είμαι Στρατιώτης .
1,3,5,10,15 |
|
||||
|
||||
![]()
Παραταση μεχρι να ανοιξουν οι πορτες της εκθεσης,δηλαδη μεχρι τις 12 σημερα.
Εχετε 1.30 ωριτσα ακομα...
|
|||
|
|||
![]()
Αφού είμαστε γ@μάτοι σε αυτήν την κοινότητα λέμε!
Έλα όσοι ξεχάστηκαν να συντομεύουν ....... |
|
||||
|
||||
![]()
Δε με ενδιαφέρουν καθολου τα δώρα αλλα θα δηλώσω και εγω συμμετοχή για τα 5/7/8/10/11/12/15/16 - θα τα δωσω στον stanisalus18 που ειδα με τα ματια μου ποσο πολυ τους βοήθησε ολους ... σαν το ελάχιστο ευχαριστω ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία σε όλους! αν προλαβαίνω ενδιαφέρομαι για το 1,2,5,10,15
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το μαύρο σύννεφο δε λέει να φύγει από πάνω μου, ενώ είχα κανονίσει να έρθω οικογενειακώς στην έκθεση να χαζέψουν και τα μικρά, βγήκε ταξίδι με τη δουλιά στον Πύργο και θα γυρίσω το νωρίτερο Δευτέρα,
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι κάτι εύκολο στην μεταφορά μπορεί κάποιος να το πάρει και να το παραλάβεις από αυτόν!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ερχεσαι τη δευτερα η το αργοτερο την τριτη που θα ξεστηνουμε και το παιρνεις
![]() αν δε μπορεις εσυ,αγγαρευεις καποιον γνωστο αν υπαρχει η δυνατοτητα. δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα για αποθηκευση(τουλαχιστον στα μεγαλα-ενυδρεια κλπ) και πρεπει να φυγουν ολα τα αντικειμενα απτο χωρο, εως την τριτη. αν κατι δεν παραλειφθει,θα γινει αυτο που γραφει ο ντιμης στους ορους της κληρωσης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, τα 3 δώρα που έχω επιλέξει δεν είναι ογκώδης, το σίγουρο είναι ότι νωρίτερα από Δευτέρα δε με βλέπω να γυρνάω και ποιον να στείλω ταξίδι στο αεροδρόμιο, τέλος πάντων ας γίνει η έκθεση να πάνε όλα καλά κι αν είμαι τυχερός (δε νομίζω μετά απ αυτό να έχω και την απαίτηση να έχω τύχη) τότε βλέπουμε.
|
|||
|
|||
![]()
1/3/4/5 και ζητω συγνομη που δν καταφερα να συμετεχω στην ομαδα της εκθεσεις αλλα η ζωη με εστειλε για δυσαρεστο γεγονος στην Καβαλα αντι για Αθηνα συγνομη κ παλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ καλή κίνηση. Ενδιαφέρομαι για το 2 και το 5. Μια όσμωση θα ελυνε τα χέρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 11/9/16 της Ομάδας Έκθεσης με θέμα "Προετοιμασία για Έκθεση" και ψαροκαφές. | kgf12345 | Greek Aquarist's Boards | 10 | 09-09-16 14:25 |
και μετα φαγοποτι....δηλωστε συμμετοχη.. | Πάνος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 40 | 10-04-09 14:25 |