|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι να μετράω 3 φορές τη μέρα, μέτρησα το Σάββατο πριν τα βάλω, αύριο κάνω μέτρηση.
απο την Κυριακή το μεσημέρι άρχισα να ταΐζω με ρέγουλα, σήμερα τα άφησα να πεινάσουν, έτσι μου είπε το μυαλό έτσι έκανα. απο τροφές τους έδωσα κάτι φυλαράκια της σερα νομίζω (αυτά που λένε πως δεν θολώνουν το νερό, αυτά είχα) και σπιρουλίνα απο κάτι φακελάκια διαφημιστικά. η κοπέλα που μου έδωσε τα ψάρια μου έδωσε και το φαΐ τους μαζί μια ψιλή τροφή (σαν μπαρούτι) και κάτι ταμπλέτες, μετά το πρώτο τάισμα είδα πως έχουν λήξη πριν 2 μήνες, πέταμα φαντάζομαι. καμία πρόταση για τροφές έχετε να μου κάνετε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Λιμνούλα" σε κήπο | drmaslow | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 19-04-13 09:16 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
Νέα "minimal λιμνούλα" | Vasilizzz | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 19-11-10 10:46 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |