|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα γυριζοντας απο τη δουλεια ανοιξα το καπακι του ενυδρειου και τι να δω? Ολο ενυδρειο απο το καπακι εως τα τοιχωματα ειχε γεμισει αυγα. Ειχα παρατηρησει κυνηγητο αυτες τις μερες αλλα δεν περιμενα να δω τοοσα αυγα. Χαρηκα πολυ γιατι αυτο δειχνει και οτι τα ψαρια μου ειναι υγιη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο να σου ζήσουν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστα οπως ειναι... ας περναν καλα τα ψαρακια, αυτο μετραει
![]() η φυση στην λιμνη κανει την δουλεια της, στο ενυδρειο γιοκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη να μην ανησυχω για την ουρατης θηλικιας ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, θα επανελθει...
αλλα σε τετοιες περιπτωσεις και λιγο αλατακι , καλο κανει. Παντα πρεπει να εχουμε στο ντουλαπι μας οι χρυσοψαραδες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη θυμισε μου λιγο ποσα γραμμαρια ανα λιτρο χιων και καθε ποτε αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
2γρ./λιτρο (στα καθαρα λιτρα νερου), διαλυμενο πολυ καλα σε κουβα με νερο ενυδρειου.
τις αλλαγες οπως τις εκανες, απλα στο βαρελι προσθετεις οσο αλατι βγαζεις. πχ αν κανεις 50 λιτρα αλλαγη νερου , θα διαλυεις στο βαρελι 100γρ. αλατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο μεχρι να αποκατασταθει πληρως η ουρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
η ουρα προφανως θα γινει γρηγορα..
ναι δες πως παει και ενημερωσε. η αφαιρεση του αλατιου να γινει σταδιακα με καθημερινες αλλαγες 10-15% (χωρις αλατι) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω τοσα βαζω παντα.... αλλα για θεραπεια....ισως γι αυτο ειπες 2???
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν βάζω αλάτι, περιμένω να γιατρευτει μόνο του. Κι εμένα σκίστηκε στην ουρά η θυληκια μου. Σε μία εβδομάδα ήταν πάλι κομπλε. Αν θες, πάρε καμιά δεκαριά αυγά, βάλε τα σε μία γυαλα και σε τρεις τέσσερις μέρες θα είσαι ένας ακόμα ψαρομπαμπας στο φόρουμ, μαζί με την ψαρομαμα με τα μαυροτσουκαλα τρεις 😉.
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
2-3 γρ το λίτρο και λίγο παραπάνω είναι για ήπιες θεραπείες μέχρι ένα μήνα.
20-30 γρ το λίτρο και λίγο παραπάνω είναι για μπάνια για λίγα έως μερικά λεπτά ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα | ΔημήτρηςΤ | Δίσκοι | 4 | 18-05-15 21:04 |
Βοήθεια γεμισαμε αυγά! | mcxatz | Δίσκοι | 9 | 15-12-10 22:38 |
Αυγα !!! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 11-11-10 15:39 |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |