|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω οφελιμους μικροοργανισμους να βαλω στο ενυδρειο..κοπιποδα, αμφιποδα,σπιρογραφους, σφουγγαρακια κτλ?
πουλαει κανα μαγαζι τετοια πραγματα? καποιος χομπιστας ισως? |
|
||||
|
||||
![]()
Κωπήποδα μάλλον από κάποιο απο τα γνωστά ενυδρειακά μαγαζιά που ασχολούνται πολύ με το θαλασσινό...Googlαρε θα έχουν...Σπιρογάφους και σφουγγαράκια έρχονται μαζί με το ζωντανό βράχο και απλά αναπτύσσονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Άρη!
Αμφιποδα κωπηποδα φέρνουν τα θαλλασινα ενυδρειακα μαγαζιά και ειναι σε διάφανα σακουλάκια τα οποία θέλουν ψυγείο και άμεση χρήση. Σπιρογραφους επίσης φέρνουν κατα καιρούς τα μαγαζιά μεγάλους εκτός και αν εννοείς τους μικρούς που τους γεννάει ο βράχος με τον χρόνο οπως και τους σπόγγους! Καλη συνεχεια φιλε. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις..!
Νικο οταν λες τους γεναει ο βραχος? εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα ζωντανο, απ τον ζωντανο μου βραχο..υπαρχει περιπτωση να βγαλει πιο μετα? |
|
||||
|
||||
![]()
μην σε αγχωνουν αυτα Αρη. αμα θες παρε λιγα κοπιποδα και αμφιποδα, αλλα ολα τα αλλα καπος θα γηνουν. Μπορει να παρεις καποιο σαλιγκαρι και να εχει στο καφκαλο του και να επεκταθουν... με καποιο κοραλι επισεις. το δυσκολο δεν ειναι να βαλεις οργανισμους σε ενα ενυδρειο το δυσκολο ειναι να τους βγαλεις!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω αμέτρητους φίλε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα αρη τι νέα έχουμε φιλαρακι?
πως πάει το νεοσύστατο ρεεφ μας? |
|
|||
|
|||
![]()
Άρη βρήκες το οργανισμούς που έψαχνες ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |