|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω πολυ για τις παρατηρήσεις σου.
Νομίζω δεν είμαι έτοιμος για sump. Αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να έχω διαρροή, πολλοί οι σύνδεσμοι, οι φλατζες κτλ. Εξάλλου είναι το πρώτο ενυδρείο που φτιάχνω και η μικρή μου εμπειρία με οδηγεί σε πιο σιγουρες και εύκολες λύσεις! Για την μελαμινη η αλήθεια είναι ότι το έχω λίγο άγχος. Έχει περισσεψει βελατουρα και σκέφτομαι μετά από άλλο ένα χέρι βερνικι να περάσω βελατουρα μετά χρώμα και πάλι βερνικι. Όλο και κάτι θα πετύχω τι λες? Για τις πάνω κόντρες διάβασα ότι για να μην ξεραθει η σιλικόνη τους και χάσουν την λειτουργικοτητα τους θα πρέπει να είναι μέσα στο νερό. Σίγουρα σε όποιο ύψος κι αν μπουν, θα πρέπει να καλυφθούν από το καπάκι που αργότερα θα πρέπει να φτιάξω. Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκιναμε για κατασκευη δισκοενυδρειου απο το μηδεν!!! | Sakisdraminos | Δίσκοι | 98 | 10-02-13 22:16 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |