|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ενας μια χαρα τη βγαζει,αμα μεγαλωσει τον κανω πάσα αλλου.Τα φυτα με ενδιαφερουν εμενα προς το παρον,γιατι με τα φυλλα ηδη δειχνει φυσικο και μ αρεσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, αλλον τον ενδιαφερει το χαλικι, αλλον οι πετρες.
Εμενα δεν με ενδιαφερουν τα φυτα, γιαυτο δεν ανεφερα τι θα κανουν πιθανον στα φυτα τα ancistrus. Ιδιως σε μικρο χωρο. Αντιθετα με ενδιαφερουν τα ψαρια και για αυτα εγραψα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να λαβεις υποψιν σου το ποστ μου.
|
||||
|
||||
![]()
Η τζαβα φερν πρεπει να μπει σε ξυλο ή μπορει να φυτευτει στο υποστρωμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
δενεται σε ξυλα,πετρες κλπ.οπως οι ανουμπιες.
υποψην πως οταν ειπα πιο πανω πως αν ο ανσιστρους φαει τα φυλλα θα του κανουν καλο,εννοουσα τα ξερα φυλλα.οχι τα φυλλα των φυτων ![]() προς αποφυγη παρεξηγησεων. κατα τα αλλα συμφωνω με τον delta ,δεν θα επρεπε να τον εχεις σε 30 λιτρα,ακομη κιαν δεν ειναι μεγαλο ειδος. ισως να τον εβαζα,με την προυποθεση πως καποια στιγμη (σχετικα συντομα)θα εκανα αναβαθμιση στο ενυδρειο.δεν το εγραψα σωστα,αλλα αυτο εννοουσα οταν ειπα πως "δεν ειναι πολυ μεγαλο προβλημα". δε θυμαμαι να εχω διαβασει η ακουσει για ανσιστρους να τρωει φυτα,αλλα σε αυτα τα λιτρα δεν θα μου φαινοταν περιεργο.ο περιορισμενος χωρος ειναι φυσικο να προκαλει νευρικοτητα και περιεργες συμπεριφορες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν σε ενδιαφερουν τα φυτα , ασε μονο τα φυτα και ασχολησου με αυτα. Η βαλε καποιο ψαρι η ασπονδυλο που να του ειναι αρκετος ο χωρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυλλα ειναι μεσα απ την προηγουμενη βδομαδα και σκουρυναν.Πρεπει να τα βγαλω καποια στιγμη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
θα τα βγάλεις όταν αρχίζουν να λιώνουν, αν και εγώ προσωπικά να αφήνω μέσα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται νικο με ποιον συζητας
![]() για καποιους σηκωνει συζητηση και το ενα ψαρι σε δεκα και δεκαπεντε λιτρα.οποτε τι να λεμε? ![]() μεχρι πριν 2-3 χρονια,προσπαθουσε κοσμος να μας πεισει πως ο μονομαχος ζει ανετα σε δεκαπενταλιτρο η δεκαλιτρο και μας λεγανε και υπερβολικους οταν επιμεναμε ![]() εχουν γινει "επικοι" ιντερνετικοι καυγαδες για το θεμα ![]() τωρα εχουν ησυχασει αρκετα οι φωνες τους,αλλα υπαρχει ακομη πολυς κοσμος (εντος του χομπι)που το πιστευει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαλακωμα νερου με πλατανοφυλλα | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-12-12 23:12 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |