|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν δεν είμαι για μεγαλυτερο ενυδρείο αλλα με την πρωτη ευκαιρία θα το κανω...Στο προηγούμενο 60 ειχα εναν αρσενικο plakat και παρόλο που είμαι άσχετη άντεξε ο καημένος 3 χρόνια..Για αυτό και τωρα το έριξα στο διαβασμα....
Φυτα δεν εχω βρει κανενα μαγαζί εδω να εχει και δεν θελω να μπλεξω με λιπασματα και ζουμιά... Και για το στρωσιμο ενοειτε χωρις ψαρι (μου εχουν βγει τα ματια απο τ διαβασμα) 25 λίτρα δηλαδή δεν είναι καλα?οριακά αλλα νομίζω πως ειναι καλα...εχω δει και μικροτερα και ηταν super... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
βοηθεια για στησιμο μονομαχοενυδρειου | κωνσταντινος | Bettas | 49 | 07-08-14 14:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |