Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #5  
Παλιά 30-08-16, 15:57
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliens- Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκτός από ΚΟΙ?

χεχε, πέρα της πλάκας, για χρυσόψαρα σκεφτόμουν.... αλλά φοβάμαι μήπως είναι μικρός ο χώρος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο είδος που θα μπορούσα να έβαζα. Το λευκό δοχείο είναι κάπως μικρό (~90λτ) και τετράγωνο. Υπάρχει κάποια πρόταση? Πρακτικά το βλέπω να αρχίζω με κουνουπόψαρα. Δυστυχώς δεν θα μου παράγουν τους ρύπους που θέλω, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι υδροπονία.

Κανονικά στα aquaponics βάζουν βρώσιμα ψάρια (π.χ. τιλάπια).
Προσωπικα ασχολουμαι με τα ψαρια και οχι με την υδροπονια, ενυδρειοπονια κλπ και βασικα ενδιαφερομαι για την ευζωια τους γραφωντας στο παρων φορουμ.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα ψαρια ειναι .... "αναλωσιμα", αλλιως δεν βγαινει σοβαρο αποτελεσμα.
Αν χρησιμοποιηθουν τα φυτα για το καλο των ψαριων, ειναι διαφορετικη η προσεγγιση και μονο για αυτο θα με ενδιεφερε να παρακολουθησω το project. Γιαυτο και η ερωτηση μου.

ΥΓ Εντωμεταξυ, οταν τα ψαρια που χρησιμοποιουνται ειναι βρωσιμα, ειναι ενα θεμα κατα ποσο ειναι ασφαλες να φαγωθουν, με τα νιτρικα που εχουν φαει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Aquaponic Τάκης Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού 121 30-12-17 17:01
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION nickall13 Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 6 10-06-05 16:52

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:12.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,05570 seconds with 14 queries