|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω αυριο φωτογραφια του φιλτρου.ακριβως το πλαστικο στον πατο εμποδιζει το ελαιοδυχτο να παει στην εισοδο του νερου ετσι ωστε να κυκλοφορει καλυτερα το νερο.τα σχεδια πεφτουν ηδη για το δευτερο βαρελι σε πρωτη φαση θα βαλω ιαπωνικη ψαθα 120 x 100 x 3,5 και μετα θα βαλω και δευτερο φιλτρο.ειμαι ψυχαναγκαστικος θελω η φιλτρανση να ειναι οτι καλυτερο.κοι θελω να συγκρατηθω και να μην βαλω καθολου (ελεγα να βαλω 1 την ανοιξη).εχω μπερδευτει με τα φιλτρα το δικο σου δεν ειναι με ytong και ειναι θαμενα?το ενα πιο ψηλα το αλλο πιο χαμηλα?ετσι θα το κανω .εχω διαβασει τοσα για λιμνες που εχω μπερδευτει.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |