|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εργασιων συνεχεια αλλα εχει αρκετη δουλεια ακομη.σγα σιγα περνει σχημα
![]() για κουραση δεν θα μιλησω εφιαξα λασπη και εγινα λασπη! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Γιαννη κομαντο.
Πες την αληθεια το μονο που εκανες ηταν καφεδες για τα μαστορια??? Χαχαχαχαχα Παντος ωραια φυσικη την εκανες μαρεσε. Αντε τελειωσε την και ελα να φτιαξουμε και σε μενα μια στο χωραφι Ξερω να κανω καλο καφε χαχαχαχαψα
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Γιαννη! Υπεροχη θα γινει!
![]() Δεν ηξερα οτι φταχνεις και λασπη, να σε φωναζω για μερεμετια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa με δουλευετε αλλα σημερα αγαπησα την δουλεια μου πιο πολυ!!!ευχαριστω παιδια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ειναι οτι κανεις με τα χερακια σου εχει περισσοτερη αξια.
Εχω μια λεκανη φυτα που περισεψαν που μου εστειλε η Αρτεμησια Αν θες στα στελνω.
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξη εχεις πμ θα τα ηθελα αν δεν σου ειναι δυσκολο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |