|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι αυγά στο ενυδρείο
![]() Πάντα χαίρομαι όταν βρίσκω αυγά, κ ας μη μένει τίποτα.. Τα καραντινιασμένα μου φαίνονται οκ από θέμα συμπεριφοράς δηλαδή, οι ουρές τους είναι ακόμα χάλια.. Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτες οι ουρες
![]() Παρακολουθα τα να δουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια έβαλες φίλτρο στη καραντίνα ;
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν την έβγαλα τελικά τη μπουμπού, από το πρωί που παρακολουθώ το ενυδρείο είναι όλα κομπλέ, ούτε ξανακάθεται μόνη της ούτε τίποτα
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ωραία
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει χρόνο για να μεγαλώσουν πάλι ουρές και πτερύγια... ΔΕΝ γίνεται αυτό, από την μια μέρα στην άλλη. Απλά στην άκρη-άκρη... φαίνεται λίγο το "ράψιμο"-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα.
Αυτο το αναθεματισμενο ραψιμο περιμενουμε να φανει... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|