|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρόσάρμοσα διακλάδωση ΤΑΦ στο σωληνάκι (κοντά στο 5λιτρο μπιτόνι που χρησιμοποιώ και μετά την αντεπίστροφη), ώστα να δώσω 2 εξόδους CO2. Την μία την οδηγώ στο ενυδρείο και την άλλη σε ένα κουβαδάκι με νερό. Οταν θέλω όλο το CO2, ταπώνω/κλείνω την έξοδο του κουβά (αν δεν έχεις τάπα, μπορείς να διπλώσεις το σωληνάκι) και όταν θέλω λιγότερο, το ξεταπώνω. Αν δεν θέλω καθόλου CO2, κόβω την παροχή προς το ενυδρείο και πάει μόνο στον κουβά. Απλά, εύκολα, γρήγορα. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Glyptopterichthys gibbiceps | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 19:13 |
Αρρωστο Emperor | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 17:50 |
3.200 Να τ'αφήσω;; (x10) | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:27 |