|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τους κούμπωσες πάνω στην ρεεφαρα σου σακη? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Νίκο κομπλέ !
Έγινε πλυντήριο ! Βγήκαν κάποια κοράλλια Lps και Softies! Έμειναν πολλοί λίγα και εκλεκτά Lps.... Από εχθές μόλις ένα 24ωρο είδα να έχουν αυξηθεί οι καταναλώσεις! Ελάχιστα αλλά ανεβαίνουν! Πειραματίστηκα αρκετά και βρήκα μετά από μερικές ώρες την διάταξη των κυκλοφοριτών! Μετά χαμήλωσα την ροή και θα την ανεβάσω σιγά σιγά στο Max που θέλω να παίξω. Ελπίζω πλέον να δω την ανάπτυξη που θέλω και να ηρεμήσω!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικά ευχάριστα νέα .......
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μια κοντινή....
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ρε παιδιμου μια κυνητη ομελετα!!!!
η μπορεισ να πεις και εκολαπτομενη γαριδομακαραναδα!! χαχαχα οτι και να ναι καλο ειναι!! μπραβο Σακη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
σακη με καλο φιλε!
αντε σε βλέπω και με θαλασσινο γαριδαδικο! παλι πρωτοπορείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι όταν άφηνε τα μωρά η γαρίδα!
Την επόμενη μέρα που επέστρεψα δεν βρήκα ούτε στο σαμπ μωρό. ![]() κρίμα αλλά κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καταφέρω μεγαλώσω μερικές Γαρίδες! Το ενυδρείο μετά από μια πατάτα που σας είπα ότι έκανα έχει πάρει τα πάνω του και έχει τρελή ανάπτυξη! Βεβαία λόγο καλοκαιριού μπήκα στην διαδικασία να βρω μερικά πιο εξτριμ κοράλλια για να δεόσουν μέχρι το χειμώνα! Φωτογραφίες με την 1η ευκαιρία.... |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενώ το ενυδρείο πάει σφαίρα οι καταναλώσεις ανεβαίνουν πολύ γρήγορα ίσως πιο γρήγορα που έχω δει στο ενυδρείο δυο κοράλλια ήταν στάσιμα!!
κόντευα να σκάσω γιατί ήταν από τα πιο top χρώματα που είχα! Σε συζήτηση με τον Κωστα82 είπαμε να τα βγάλω να τα dipαρω για να δούμε μήπως είχαν κάτι. Τελικά είχαν αρκετά πλαναρια! Τώρα μένει να κάνω μια θεραπεία σε μερικές μέρες πάλι καθαρό! |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα ρε φιλε.... κριμα .. εσυ να σε καλα και ολα φτιαχνονται-σοζωνται!!! σου εχω εμπιστοσυνη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λεο είδη το ενυδρείο τρέχει με τρελούς ρυθμούς !
Φωτογραφίες μόλις δέσουν λίγο τα κοράλλια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι θα ξέρεις παραπάνω Νίκο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
T-O-Y-M-Π-A-N-O
σακη εχεις απογειωθεί και δεν μας λες κουβέντα ![]() πιστεύω οτι είναι στην καλύτερη του φάση η ρεεφαρα σου! το ενυδρείο σου βάζει σε πειρασμούς και σκέψεις πολύ κόσμο!! φοβερές οι φώτο που τράβηξες! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Σακη,πολυ καλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νίκο πάμε καλά και είμαι σε χρώμα πολύ κοντά στο καλύτερο που το έχω φτάσει ποτέ! Θέλει μερικές μέρες ακόμα να πάρουν το τελικό τους χρώμα ! Δεν ξέρω άμα βάζει πολύ κόσμο αλλά σίγουρα έμενα με βάζει σε σκέψεις για μεγαλύτερο ενυδρείο ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
respect από τον Master???????
Νιώθω πολύ περιφανώς σήμερα !!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Γιάννη το καταδυναμην !
Το δικό σου να στρώσουμε τώρα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Όλα είναι στο χέρι σου να ξέρεις !
ότι του κάνεις κάνει ! Απλά πρέπει να βρεις της ρουτίνες του που να σε βολεύουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη εχω πάθει πολλαπλά ακροποροεγκεφαλικα και ειμαι με βακτηριδιακα υπογλώσσια!
Φούλ ανάπτυξη,ασφυκτιά απο υγεία,γνώση με απαράμιλλη όμορφη σε πανδαισία χρωμάτων.. Να το χαίρεσαι σακη! Η ρεεφαρα σου αντικατοπτρίζει την αγάπη σου για το χόμπι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σακη!φοβερες φωτο φιλε!
πιστευω από τις πιο ωραιες εως τωρα! καλα για το ρεεφ δεν λεω τπτ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιοτατατο Σακαρε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλουμε λεπτομέρειες Κώστα αλλά πάμε πολύ καλά!
Πιστεύω ότι άμα καταφέρω να συνεχίσω να έχω σταθερότητα σε ρουτίνες και παραμέτρους σε λίγο καιρό θα είναι αγνώριστο! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην το καταφερεις , μια χαρά και by the book που λεει ο λογος το πας, τα αποτελέσματα φαίνονται
|
|||
|
|||
![]() και ένα βιντεακι της στιγμή! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |