|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις έβαλα clea μπορώ να βάλω και ramshorn? Νομίζω πως όχι. Βέβαια είναι μικρουλια αυτά τα κλεα. Αλλά φυσικά θα μεγαλώσουν.
Κι εγώ πιστεύω πως όταν βάλω το CO2 (γιατί τόσο καιρό είχα diy ) θα αλλάξει λίγο το τοπίο. Τα φυτά ψηλωνουν τόσο γρήγορα και τα φύλλα μεγαλώνουν και τα πάνω πάνω γεμίζουν "πράσινα μαλλιά " ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαρβάρα, ότι σαλιγκάρι και να βάλεις τώρα τα helena θα το φάνε.
Τα helena είναι σαρκοφάγα
|
||||
|
||||
![]()
Την πράσινη τριχοειδη πάντως δεν την ακουμπουσαν όταν εμφανίστηκε για ένα φεγγάρι στο δικό μου. Εκτός κι αν φταίει ότι τα ταιζω και τεμπελιαζουν!
Sent from my E2303 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα ταΐζω τίποτα, ότι περισσέψει από τα ψάρια,
και ειδικά στη γλάστρα, και έχουν γίνει μοσχάρια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβάζω μια φωτογραφία να δείτε πως είναι το ενυδρείο μου. Το ευχάριστο είναι ότι άνθησε η ανουμπια μου η μια
![]() ![]() Ξέρω πως θέλω κλάδεμα. Θα ήθελα να με συμβουλεψετε όμως αν είμαι σωστή και τι αλλαγές πρέπει να κάνω για να έχω ένα όμορφο και σωστό ασιατικό βιότοπο. . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|