|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κελυφος της καρυδας βυθιζεται αμεσως,δεν θα εχεις τετοιο προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
ξαναζωντανεύει το θέμα γιατί θελω να βάλω μια καρύδα στο ενυδρείο μου.Ο κύριος netblues είπε πως μπορω να κάνω μια τρύπα στην άκρη και να κρύβονται ή να γεννούν εκεί τα ψάρια.Αλλά διάβασα πως το νερό μπορεί να γίνει άσπρο.Εσείς τι προτείνεται;
|
||||
|
||||
![]()
1)παιρνεις καρυδα
2)κοβεις καρυδα 3)τρως την ψυχα 4)ανοιγεις με καποιο τροπο απο μια τρυπα σε καθε μισο(φαντασου σαν πορτα σε σπιτακι ![]() 5)πλενεις τα δυο κομματια πολυ καλα με ζεστο νερο 6)τα βαζεις στο ενυδρειο και κανεις χαρουμενα τα ψαρακια σου......
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε....πηγαινε σε ενα super market και διαλεξε μια μεγαλη και οσο στρογγυλη καρυδα γινεται.....κοψε τη στη μεση,ή μαλλον επειδη ειναι λιγακι δυσκολο πες σε καποιον μεγαλυτερο να στην κοψει και στη συνεχεια φτιαξε σε καθε μια ''πορτουλα''.....φυσικα να χωρανε να μπουνε μεσα τα ψαρακια σου.....ετσι θα εχεις δυο πολυ ομορφες φυσικες κρυψωνες,με κοστος 1Ε.....
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει δεν είμαι και μικρός.Ρωτήστε τον Απόλλωνα.
------------------------- Πάω να πάρω!!!Ευχαριστώ Γιάννη.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 17-05-08 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει,απλα επειδη εγω για να το κοψω ισιο χρησιμοποιησα στην αρχη σιδηροπριονο και αφου ταλαιπωρηθηκα κατεληξα στον τροχο......δες περιπου πως θα ειναι.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|