|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπραβο!
+1 στον Tanganyiκα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...
συγχαρητήρια για την συμμετοχή!!! Από μέρους μου μπορώ να διαθέσω τα δυο ενυδρεία που έχω, με όλα τα καλά που έχω μέσα (να τα μεταφέρω με δικά μου έξοδα) για να γεμίσουν τον χώρο.
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο παιδια!
Ειναι ομορφη εμπειρια μια εκθεση, μη χασετε την ευκαιρια να λαβετε μερος οσοι δεν το εχετε ξανακανει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίστε να λέτε αν έχετε ιδέες για τις δράσεις μας.
Επίσης αν κάποιος έχει διάθεση να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και θέλει ας το αναφέρει εδώ ώστε να δημιουργήσουμε ομάδες εργασίας.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για τη συμμετοχή!
Οι ιδέες που μπορούμε να προτείνουμε, νομίζω εξαρτώνται από τα μέσα και το χώρο που θα έχετε στη διάθεση σας Τι εννοω Θα μου άρεσε πχ να δω σε μορφή παρουσίασης (πχ power point), τα Χ βήματα που πρέπει να κάνει ένας αρχάριος χομπίστας, για να στήσει ένα ενυδρείο από το μηδέν. Θα μου άρεσε να υπάρχει σε μορφή παρουσίασης, τα Χ ΟΧΙ (ΜΗΝ) που πρέπει να αποφύγει ο κάθε νέος χομπίστας (πχ χρυσόψαρα σε γάμους κα) Θα μου άρεσε να δω σε μορφή βίντεο, τους βιότοπους κάποιων γνωστών ειδών ψαριών. Θα μου άρεσε να δω κάποια βιντεο, που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου πχ γέννηση ιππόκαμπου, συμβίωση ανεμώνης και "νεμο" κλπ Θα μου άρεσε να λάβω, ως χομπιστας κάποιο σχετικό φυλλάδιο (πχ αυτά των μονομάχων και χρυσόψαρων). Θα μου άρεσε να υπάρχει φόρμα προς συμπλήρωση με τα σχετικά πεδία, ο χομπίστας να συμμετέχει μέσω κάλπης και να γίνει κάποια συμβολική κλήρωση με ένα ή περισσότερα δώρα. Θα μου άρεσε να προωθήσετε την εγγραφή νέων μελών στο φόρουμ. Αν υπάρξει συνεργασία με ενυδρειακά καταστήματα, θα μπορούσε να μοιραστεί ένας σημαντικός αριθμός από "δωράκια" με το λογότυπο της επιχείρησης και του φόρουμ πχ τροφές, αντιχλώριο κα, στους ΧΧΧ πρώτους, που θα προσέλθουν στο χώρο. Εννοείται πως θα μου άρεσε να δω στημένα 1-2 ενυδρεία, με κάποια ενδιαφέροντα είδη, με αληθινα φυτα - γιατί οι περισσότεροι φιλοι, το πρώτο πράγμα που με ρωτάνε ειναι "τα φυτά ψεύτικα,ε?" ![]() Εννοείται πως αν μπορώ να βοηθήσω με υλικά, απλα μιλάμε! Αυτά για την ώρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει μια ομαδα δρασης να αναλαβει να φτιαξει κατι τετοιο -παρουσιαση powerpoint- και μεσα σε αυτους μπορεις να εισαι και εσυ,ή ακομα καλυτερα να το αναλαβεις εσυ. Ειπαμε,ολοι μαζι παμε εκει,δεν υπαρχει συντονιστης και διαχειριστης,ο καθενας οτι μπορει να προσφερει για το καλο του χομπι ειναι ευπροδεκτος...
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα ήθελα να βοηθήσω όπου με χρειαστείτε. Από κουβάλημα μέχρι .... "Μοντέλο στην έκθεση".
![]() ![]() ![]() Και για υλικά ότι χρειάζεται είμαι μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ντίμη που και πάλι κινεί τα νήματα
![]() Η δύναμη μας όμως είναι τα μέλη μας και η συμμετοχή τους. Όλοι μαζί θα μεγαλουργήσουμε ![]() Εδώ για να θυμηθούμε τι καταφέραμε την προηγούμενη φορά http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65488 |
|
||||
|
||||
![]()
Από μέρους μου μπορώ να διαθέσω το ενυδρείο που έχω, με όλα τα καλά που έχω μέσα για να γεμίσουν τον χώρο.
White Cloud Mountain Minnows
|
||||
|
||||
![]()
τζορτζ αυτο μαλον μαζι θα το κουβαλησουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η βάση θα είναι πρόβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι σας θελω...
Συνεχιστε,και η παραμικρη βοηθεια σας μπορει να κανει την διαφορα. Αλλα σας το ξαναλεω,δεν ζηταω την συμμετοχη για την βολή μου,αλλα γιατι θα διαπιστωσετε ποσο ξεχωριστη εμπειρια ειναι μια εκθεση που αφορα το χομπυ μας.
|
||||
|
||||
![]()
Dimi... σου έχω στείλει ΠΜ και με έχεις ξεχάσει!!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |