|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τις βαλισνεριες να τις βάλω μία, μία ή δυο - τρεις μαζί ? Αν τις φυτέψω ρηχά δεν υπάρχει πρόβλημα να βγουν και να επιπλέουν ? Μέσα έχω χρυσόψαρα comet.
Σε ποια σημεία (μπρος - πίσω) του ενυδρείου τοποθετούνται οι βαλισνερια και σε ποια η εγκερια ? |
|
|||
|
|||
![]()
Με τα χρυσόψαρα δε νομίζω να επιβιώσουν εύκολα φυτά. Τις βαλισνεριες και τις εγκερια να τις βάλεις σε συσταδες (όχι μια μια αλλά σε ματσακια που λέμε 3-4 μαζί) και να.τις φυτέψεις πίσω στην πλάτη γιατί παίρνουν ύψος. Αν τις βάλεις κάπου μπροστά θα σου κρύψουν το ενυδρείο. Πίσω ή στα πλαϊνά λοιπόν.
Τι βυθό έχεις, άμμο ή χαλίκι και τι κοκομετριας; Όταν λέω να τις φυτέψεις ρηχά, δεν εννοώ να φύγουν την επόμενη στιγμή αν και με τα χρυσόψαρα θα τα δεις καλοκαιρινά σε λίγο καιρό με τα λίγα που ξέρω για τα ψάρια αυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Άνοιξε βρε συ ένα θέμα και κάνε εκεί όλες τις ερωτήσεις, να τα έχεις κάπου συγκεντρωμένα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το απόγευμα που γύρισα από την δουλειά είδα της βαλισνεριες να επιπλέουν.
Μάλλον τα χρυσόψαρα είχαν πάρτι. Οι ρίζες τους πάντως είναι μικρούλες. Τις ξανάβαλα στην θέση τους και έβαλα και κάτι πέτρες γύρο-γύρο. Αυτά τα φυτά απλώνουν ρίζες ή είναι έτσι μικρές; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το ριζικό τους σύστημα είναι ισχυρό. Έτσι και πιάσουν καλά στο βυθό ακόμα.κι εσύ θα ζοριστεις να τις τραβήξεις. Απλά δε ξέρω με τα χρυσόψαρα τι παίζει και αν θα τις κατασπαράξουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα πρώτα μου βιοτοπικά | BUREKAS47 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 18-07-16 22:42 |
Τι αλγοφάγους πήρα?? | ral | Αναγνωρίσεις ειδών | 17 | 12-01-11 19:35 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Την πάτησα! Πήρα Οscar! | catfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 20-11-05 22:32 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |