|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, τα χρυσόψαρα είναι κόλλημα και αν αρχίσεις δύσκολα τα αφήνεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι και εγω παθων και χαιρομαι αφανταστα !!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έγραψα σε άλλο θέμα μου, μεταφέρθηκε μέσω φυτού ένα ψαράκι στο γαριδάδικό μου και μάλλον είναι χρυσόψαρο (φωτό). Είναι μικρότερο από 2 εβδομαδών αλλά μεγαλώνει καθημερινά. Σε περίπτωση που όντως είναι χρυσόψαρο, σε τί ηλικία το μεταφέρω στο κυρίως ενυδρείο και το βασικότερο, πώς το πιάνω χωρίς να καταστρέψω τα πάντα? Δεν έχω δοκιμάσει να το πιάσω αλλά δε νομίζω να κάτσει ήσυχο και να με περιμένει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μοιαζει οντως με χρυσοψαρο..
Αφησε το να μεγαλωσει να μην χωραει στο στομα των αλλων , αλλα μην αρχισει να τρωει και γαριδες... Παρακολουθα το ... Δεν νομιζω να δυσκολευτεις να το πιασεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ότι αφορά το μέγεθος λογικά σε 10-12 μέρες θα είναι καλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Νωρίτερα παρατήρησα ότι ένα από τα χρυσόψαρα έχει βγάλει ένα άσπρο σπυρί/μπιμπίκι. Ούτε αυτό, ούτε κανένα άλλο παρουσιάζει το παραμικρό σύμπτωμα ή συμπεριφέρεται διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Είναι ασθένεια, τί κάνουμε τώρα?
υγ. το νερό φαίνεται βρώμικο επειδή μόλις είχα ρίξει τροφή... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εκανα για αρχη μερικα μπανια σε αλατονερο
Κανε αναζητηση για διαδικασια και δοσολογιες. Εχουν ξαναγραφτει
Tags |
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |