|
||||
|
||||
![]()
και μερικές φωτο μετα από τρεις νέες εισαγωγές!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο ωραία κοράλλια !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νικο,να τα χαίρεσαι.Πολυ ομορφα!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ σακη!
κουτσου κουτσου,σιγα σιγά να ετοιμαστεί και το φωτιστικο,ετσι για να έχουμε και κανενα σωστο κριτήριο στο πριν και στο μετα ![]() ------------------------- ευχαριστώ φιλε γιαννη!να είσαι καλα και να χαίρεσαι την ρεεφαρα σου που γουστάρω με χιλια.......... ------------------------- καλήμερα παιδια!οταν εβαλα τα καινουργια κοράλλια προχθές κόλλησα και την αγαπημένη μου βαλιντα! το συγκεκριμένο συλλεκτικό κομμάτι μιας και είχα την τιμή να το πάρω απο το καλύτερο ρεεφ της Ελλάδας ήθελα να μπει στο καλύτερο σημείο ετσι ωστε να ειναι και στην κεφαλή του ενυδρείου αλλα και να μπορεί να αναπτυχθεί χωρις προβλήματα στο μέλλον! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-06-16 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Νικο,γεμίζει σιγά σιγα.
Προχωρατε και τα φώτα από ότι μαθαίνω πολλά μπράβο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προχωράνε ναι!πάμε καλά σιγά σιγά βήμα βήμα........... |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε Νικο δυναμη!!! αρχησε στοκαρισμα φουλ βλεπω!!!! αντε αντε καλογεμηστο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ λεων!κοντοζυγώνει το φωτιστικό και πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζομαστε............
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο αντε γεμίζουμε σιγά σιγά
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ λουκα!
σιγά σιγά όπως το λες για να μην γίνει και καμιά λαλακια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο το καλό είναι ότι σε λίγες μέρες θα έχεις ολοκληρώσει το θέμα του εξοπλισμού!
Τα κοράλλια αυτά θα πηγαίνουν καλύτερα από όσο φαντάζεσαι ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κλείνω τα μάτια και βάζω την φαντασία μου να οργιασει....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Με το φωτιστικό μπορεί να σου στείλω και τπτ φραγκ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να εισαι καλά σακη!άνθρωποι σαν εσένα σπανίζουν! πες μου και αλλα τέτοια!φτιάξε μου την χαλασμένη μέρα μου! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
σήμερα γύρισα νωρίς από δουλεία και έτσι κάθισα και κάνα την εβδομαδιαία αλλαγη νερου! και ένα βιντεακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
2 νεες προσθήκες στο ροστερ .............. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Νικο!! Οχι τυχαιες οι επιλογες ε?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
αααχχ η πεταλουδα... πολυ ωραιο ψαρι!!! να σου ζησει-ουν φιλε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κωστα!
οι συγκεκριμενες επιλογες ειναι χειραγωγημενες απο το μεγάλο πνεύμα που οραματίζομαι και με καθοδηγεί στον ίσιο δρόμο....... ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστω φιλε να εισαι καλα................ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-06-16 στις 11:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!εχθες το βραδυ ερχόμενος απο την δουλειά είδα την πεταλούδα να ακροβατεί μεταξύ ζωης και θανατου!
αλλεπάλληλα χτυπηματα απο τα τανκ και φαγώματα των πτερυγιων! ετσι αποφάσισα να την βάλω στο σαμπ εχθες το βραδυ οπου ηταν ξαπλωμενη στον πατο! σήμερα το πρωί την ειδα καλύτερα ειχε φτιάξει η ισορροπία της αλλα δεν ηταν ζωηρη! εβαλα λιγο κατεψυγμενη αλλα δεν εδειξε και μεγαλη προθυμια να φαει.................μακάρι να ζησει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βάλε ένα πλαστικό σωλήνα να μπαίνει μέσα...αστην να επανελθεί και πίσω ..
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο σαμπ θα την εχω 3-4 μερες αν την γλυτωσει!! ------------------------- Παράθεση:
αύριο θα ρίξω κωπηποδα!! ------------------------- καλησπέρα παιδια! σήμερα είχα την παραλαβή του ριακτορα ζεόλιθου! ![]() τον σύνδεσα και του έβαλα υλικο .................................................. ....... ![]() και μετα τον εβαλα στο σαμπ!! ![]() από εξοπλισμο είμαι έτοιμος περιμένοντας το φωτιστικο για να ξεκινήσουμε................. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-06-16 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε με αυτό το φωτιστικό τι γίνεται
![]() ![]() ![]() Με το καλό να στο στείλω να είσαι στο 100% από θέμα εξοπλισμου!!!! τα μηχανήματα σου είναι όλα ένα και ένα πιστεύω η καλύτερη επιλογή για ζεόλιθο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ριακτορας ζεολιθου;;;
Τι ακριβως δίνει στο ενυδρείο;δεν το εχω ξανακούσει Καλοδουλευτο παντως
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε.ευχαριστω για τα καλά σου λόγια
Εάν θέλεις να έχεις μια εικόνα μπορείς να διαβάσεις το θεμα του σακη(μοδ) στην ενότητα "χημεια-φυσική θαλασσινού νερου. Ακόμα μπορείς να δεις και αυτό το λινκ......... https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...p8JdvJpqnaeEdg ------------------------- καλησπέρα παιδια!τελικα η πεταλούδα δεν τα κατάφερε και μας άφησε! προσπάθησα να την σώσω,εχω στεναχωρηθεί αλλά η ζωη στο ρεεφ συνεχίζεται! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-06-16 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεγια ΝΙκο
ο αχ ηταν γιατι ειναι δυσκολη η επιβοιωση τους αν και ειναι ενα πανεμορφο ψαρακι!!! εγω ενα μπλε ταγκ εβαλα και μου εχει βγει η πιστη να το φερω στα ισα του (δεν με πολυ πανε τα ατημα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημέρα παιδια! εχθές εκανα μετρήσεις μετα απο 15μερες βαση προγραμματισμου! εχουμε και λεμε: αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 5 φωσφορικα 0 στα υγρα τεστ (μετρήσιμα στο φωτόμετρο του σακη) πχ 7,7 κχ 7.3 ασβέστιο 440 μαγνήσιο 1420 co2 55/λεπτο οι τιμές παραμένουν σταθερές εδω και καιρό κάνοντας μονο αλλαγές νερου (150λιτρα την εβδομαδα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-06-16 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!
στην 6η μερα εχασα και το ρασακι! ενταξη η πεταλουδα ξερουμε οτι εχει κάποιες ιδιαιτεροτητες αλλα ο μάχιμος ρασος γιατι? πρέπει και τα δυο όμως να τα ξανα υποστηριξω γιατι ειναι κομβικά ψάρια για την βιωσιμότητα του ενυδρείου μου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πεταλουδες τρωνε φυλαρακι ή μονο κατεψυγμένη;
Γενικα με το φαι δεν ειναι δυσκολες;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |