|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω Λαμπρο λεω να παμε στη λιμνη να δουμε απο κοντα πως ειναι και μετα φτιαχνεις το ενυδρειο σου ετσι οπως πρεπει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πέρα από την πλάκα, μακάρι να μπορούσαμε Κώστα. Αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Εδώ μου προτείνανε να πάω σε κάποιο άλλο μερος για καταδύσεις (δεν λέω που για να μην αγριέψω τον κόσμο), αλλά δεν..... ¶σε που εσύ από όσο διάβασα σε άλλο post δεν πας καλοκαιρινές διακοπές τα τελέυταία χρόνια. Πάντως ότι είναι στα πλάνα.... είναι !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε, αν θα πάτε Malawi, περάστε κάτω από το σπίτι και κάντε μια αναπάντητη να κατέβω. Θέλω να ρθω κι εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα απο σεπτεμβριο μπορω να παω οπου θελω
![]() να μας μαθεις και μερικα μυστικα για τις καταδυσεις γιατι ειμαι χοντροασχετος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Με το δικό μου ή το δικό σου αμάξι θα πάμε? Χαχαχαχαχα...εχω λιώσει στο γέλιο. Παράθεση:
Anyway. Δεν είναι πάντως κάτι δύσκολο. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην ξεχνιέσαι. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να το δοκιμάσεις. Φοβερή εμπειρία. Είναι το εντελώς αντιθετο από τους αγώνες που τρέχεις. Απόλυτη ησυχία και ηρεμία που περνάει σε όλο σου το κορμί αλλά ταυτόχρονα και απόλυτη επιφυλακή όλων των αισθήσεων. Ο παραμικρός θόρυβος σημαίνει "alert". |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,αν πάτε Μαλάουι, πάρτε στα μουλωχτά και κανένα φυτό
![]() ![]() Πάντως θεωρητικά πας και με αυτοκίνητο. https://www.google.gr/maps/dir/-9.48...m3!4m2!3e0!5i2 Θες βέβαια 1 μήνα να πας, 1 μήνα να γυρίσεις, 1 μήνα να κάτσεις εκεί, 1 μήνα να κάτσεις στην Ελλάδα μετά γιατί θα έχεις πεθάνει από την κούραση, 1 δικηγόρο για το διαζύγιο, 1 καινούργιο σπίτι, 1 νέα δουλειά... Θες πολλά!
|
|||
|
|||
![]()
Οι ημέρες για τις αλλαγές στο ενυδρείο μου πλησιάζουν, και βρήκα κάποιες ιδέες σχετικές με το aquascape που μου άρεσαν αρκετά.
Περιμένω απόψεις σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |