|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ , οπως νομιζεις .
![]() Δεν τα εχω δοκιμασει , τα αλλα και δεν εχω αποψη |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθαν και τα μοντάκια,
παράγγειλα και ένα mini subtank κλώνο, με ένα τζάμι εφεδρικό, μια επισκευάσιμη κεφαλή ακόμα, 5 έτοιμες κεφαλές, καμιά 20αρια έτοιμες αντιστάσεις, ένα καρούλι σύρμα, βαμβάκι όλα αυτά με 27 Ευρώ τα2 μοντάκια με 5 αντάπορες ego σε 550 κανα 60αρι 4 μπαταρίες 19 Ευρώ και 250 ml 100αρα νικοτίνη 45 Ευρώ περίπου όλα μαζί 150 ευρώ αν τα αγόραζα από εδώ ήθελα κανα 100αρι για τα μοντακια 40-50 για τις μπαταρίες 110-120 για την νικοτίνη ο subtank έχει κανα 50αρι ο αυθεντικός εχει γύρω στα 13 Ευρώ η κεφαλή 6 Ευρώ το γυαλί και 4-4,5 ευρώ η κάθε έτοιμη κεφαλή απο εδώ δηλαδή ήθελα κανα 300αρι χωρίς να υπολογίσω τον subtank πολλά τα λεφτά βρε παιδιά, μεγάλη διαφορά, και από τα εδώ μαγαζιά δεν έχω βρει και την καλύτερη εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση, είναι μέχρι να μας τα πάρουν
|
||||
|
||||
![]()
Η διαφορα ειναι οντως μεγαλη..δυστυχως..
Πως σου φανηκαν τα μοντακια; |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά Γιάννη τα μοντακια,
επιτέλους ατμίζω πάλι, ησύχασα και από τη γκρίνια της γυναίκας μου που συνέχεια μουρμούραγε για τις μπαταρίες
|
||||
|
||||
![]()
Μεγιες Τακη η διαφορα ειναι χαοτικη οντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια, αντε καλοδουλευτα!
κατσε, ακομα δεν ατμιζεις , περιμενε να ερθει ο επισκευασιμος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Γιαννη
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |