|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.λογω του οτι πρεπει να βαλω και αλλα φυτα μεσα στο ενυδρειο για να υπαρχουν περισσοτερες κρυψωνες για τα ψαρια,θα ηθελα να μου πειτε αν ο φωτισμος μου μπορει να ανταπεξελθει.εχω ηδη 3 anubia nana και 7 java fern.σκεφτομαι να βαλω αλλα τοσα java fern.ο φωτισμος ειναι 15w(juwel rekord 600 το ενυδρειο) και παραλληλα χρησιμοποιω τυρφη και εχει σκουρηνει το νερο.οποτε το διαπερνα και λιγοτερο το φως.επισης τα ψαρια που εχω δεν θελουν και πολυ φως.αλγες δεν εχω,δεν χρησιμοποιω καποιο λιπασμα ουτε καποιο προσθετο πχ σιδηρο κτλ.θα μπορεσουν λοιπον να βολευθουν αλλα 7 φυτα;
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για κατασκευη νεου ενυδρειου | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-09-12 13:39 |
Νεος στο χομπυ ζητα πληροφοριες για στησιμο ενυδρειου με φυτα | SaTRaPiS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-09-11 01:59 |
Απορια για γκαπυ (νεος στο χομπυ) | Giorgos Vrasna | Ζωοτόκα | 5 | 19-06-10 05:54 |
Help:Νεος και φυτα!!!! | thgparas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-10-08 02:20 |
νεος στα φυτα!!!! | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 02-10-08 21:56 |