|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω! απο οτι καταλαβα με μια γρηγορη ματια, εχεις κολησει απο πανω τυρφη????? και απο οτι καταλαβαινω και το υποστρωμα ειναι με τυρφη! και γενικα μου αρεσει πολυ αυτο το σκηνικο , και εχω τοσες πολες ερωτησεις που μπορω να γραψω και μπλοκακι,, μιας που δεν εχω δουλεψει τυρφη πουθενα γιατι εχω γκαπυς , αλλα σκεφτομουν να φτιαξω κανα υποστρωμα.. θα το δω πολυ πιο αναλυτικα αμεσος το θεμα !! μια γρηγορη ερωτηση.. στην αρχη θα μου μαλακωνει το νερο η τυρφη μεχρι να οριμασει ετσι?? ενω το τσιμεντο στον βραχο θα μου το σκληρενει.. Αρα πρεπει να κουραρω το ενυδρειο γενικα μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση! Δεν ξερω αν το ειδες απο καπου η το επινοησες εσυ παντος μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα , και δεν εχω πετυχει κατι παρομοιο! ΜΠΡΑΒΟ!!
Ερωτηση. 1) Με τι εχεις κολησει την τυρφη??Μονο με το υγρο τσιμεντο? (μιας που το δοκιμασες εχεις καταληξει σε καλυτερη μεθοδο? η προτεινεις αυτην?) 2)Το υποστρωμα ΑΝ ειναι diy με τυρφη , εχει διαδικασια? η απλα ειναι τυρφη? οι ερωτησεις σιγουρα εχουν απαντηθει στο αρθρο , απλα δεν το εχω διαβασει ακομα ολο..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 31-07-11 16:53 |
Το νεο μου paludarium | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 20-04-11 23:17 |
Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 15 | 02-01-11 14:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |