|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχω κανει(εν μερει) αλλα δεν το προτεινω πουθενα..
εχω και αρσενικα χωρις τα αναλογα θυληκα και το αναποδο.. τα haps ομως ειναι σχετικα πιο ηρεμα απο τα mbuna. σε γενικες γραμμες ειναι λαθος.αν και δεν εχω σημαντικα προβληματα οπως το να μην παρουσιαζουν τα εντονα χρωματα τους. στο επομενο ενυδρειο ομως θα φτιαχτουν χαρεμια. σε mbuna δεν θα το δοκιμαζα παντως. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς φίλτρο, γίνεται? | symbil | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 08-04-16 02:29 |
DIY τροφή για κιχλίδες (και όχι μόνο) | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 6 | 22-06-15 18:10 |
Συμφώρηση σε ενυδρείο..Τι γίνεται? | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-11-07 00:24 |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |