|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από μονομάχους δεν ξέρω να σε βοηθήσω.
Αλλά ούτε για τις φωτογραφίες γιατί δεν έχω δικαιώματα σε αυτή την ενότητα θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς κάποια ιστοσελίδα για να κατεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες σου όπως αυτό www.photobucket.com, αυτό χρησιμοποιώ και εγώ, κατεβάζεις τις φωτογραφίες σου εκεί, μετά κάνεις προβολή εικόνας, κάνεις αντιγραφή εικόνας, και στο θέμα σου κάνεις επικόλληση, είναι πολύ εύκολο. Επίσης με αυτό το τρόπο δεν επιβαρύνεις με χώρο τον λογαριασμό σου εδώ στο GAB αλλά δεν επιβαρύνεις και με χώρο τον server του GAB ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |