|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα, δεν είδα τίποτα να κινείται στο μικρό που τα έβαλα, όσο για άλλα αυγά δεν είδα, είτε φαγώθηκαν από σαλιγκάρια, είτε απ τα λέμον, είτε απ τα ανκιστράκια, δεν έχω ιδέα, σε κάποια σημεία του ενυδρείου δεν έχω καν πρόσβαση, άμα είναι να κάτσει θα κάτσει, δεν θέλω να ξανά επέμβω. Εν τω μεταξύ ξήλωσα τη sagitaria subulata γιατί τη βαρέθηκα κι είχα την εντύπωση ότι δυσκόλευε τα γατόψαρα στην αναζήτηση τροφής, ήδη με το που το ξήλωσα το γκαζόν κάνανε πάρτι όλα στην άμμο, δεν το είχα ξαναδεί αυτό οπότε κι έτσι θα μείνει.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |