|
|
|||
|
|||
![]()
τι συντήρηση κάνεις στην όσμωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Flushing,πριν και μετα και αλλαγη προφιλτρων στο 6μηνο.Μετα την χρηση ταπωνω τα σωληνακια τα οποια αφηνω στο ιδιο υψος και τα δυο και αρκετά πιο ψηλα απο την μεβρανη.,Χρειάζεται κατι άλλο;
|
|||
|
|||
![]()
Όχι κομπλέ είναι με αυτές της ρουτίνες .
μεμβράνη αλλαγή κάθε 4-5 χρονιά |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ηρθε η ωρα να κοιταξεις την κυκλοφορία σου Γιαννη , πόσο καιρό πας με τόσα νιτρικά? Όσο ειχες αραγωνιτη είχες τοσα ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα το ενυδρειο δεν ειχε ποτε αραγωνιτη.Ξεκινησε και συνεχίζει bare bottom.Τοσα bare bottom και δεν γνωριζω κανενα να εχει τετοιο πρόβλημα να ειμαι ο τυχερος;Παντως οσον αφορα την κυκλοφορία μου εχει περασει και εμενα απο το μυαλό,οχι τοσο να την αυξησω,αλλα στο οτι η υπερχειλιση μου η οποια ειναι μια σωληνα γωνία αναποδα και δεν εχει χτενακι,δεν τραβα πολλα αιωρουμενα σωματιδια που βρίσκονται στην στηλη νερου.....
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιαννη!τι λεει φιλε 'κανα νέο με τα νιτρικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο,εκανα αλλαγη εχθες και σήμερα,συνολο 75 λιτρα περίπου και νιτρικα συνεχιζω να εχω λιγο πιο κατω απο 50......Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνεται....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |