|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισια σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Έχω δει την λίμνη σου και η αλήθεια είναι ότι είναι μια πηγή έμπνευσης για μένα! Το τσιμέντο θα το ρίξω μαζί αυτό είναι σίγουρο. Φωτογραφίες ευχαρίστως να ανεβάσω αλλά επειδή είμαι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα δεν φαίνεται κάτι! Μονο κήπος και ένα δεντρακι το οποίο θα φύγει! Οι απορίες μου βέβαια συνεχίζονται.για παράδειγμα το φίλτρο σε πιο επίπεδο θα πρέπει να είναι?γιατί από ότι ακούω θα πρέπει να είναι στο βάθος της λίμνης?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |