|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι 2 χ 600 τώρα , αλλά σκέφτομαι να πάρω έναν 1000 watt για την μεγάλη .... τεσπα θα δούμε , του χρόνου τωρα
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα το γεγονος οτι εγω προσωπικα δεν το εψαξα για προσωπικους λογους.... ναι υπαρχουν temperature controller για λιμνες αλλα εγω ειμαι εναντιον
![]() ![]() Ασε τα ψαρια σου να κανουν τον ετησιο κυκλο τους....πιστεψε με τον χρειαζονται... Οπως και ναχει δεν ξερω αν βρεις στην Ελλαδα αλλα απο το διαδικτυο θα βρεις σιγουρα.......
|
||||
|
||||
![]()
¶νδρο σε ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() Δοκιμαστικά φέτος μπήκαν οι θερμοστάτες γιατι πέρυσι είχα προβλήματα .... και πάλι βλέπω πώς να βελτιώσω την κατάσταση . Σε ευχαριστώ ¶νδρο . ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λες προβληματα??
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα ένα βίντεο πώς βγάζω τα σκουλήκια μου
![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-i9Y2r3RFN4 https://www.youtube.com/watch?v=3U8mFct6LH0
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρακια!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε !!!
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Και ελεγα τι εχω να ταισω καιροοοο...πολυ ομορφα αρτεμης και ποσο ομορφα δειχνουν στον φυσικο τους χωρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι και τα 2 μωρά Κόι τα άλλα είναι χρυσόψαρα . Σε ευχαριστώ Λουκά
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε κατι σκουληκαντέρες ,
Εχει πολύ πλάκα όπως τα αρπαζουν ![]() Ολο ζωντάνια τα ψαρια σου Αρτεμης, να τα χαιρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Τάκη μου
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλια, να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρούμενο Update
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι είναι, στις γυναίκες τυχαίνουν μόνο αρσενικά και σε εμάς μόνο θηλυκά.
Βρε να έχω 9 ψάρια και μόνο 1 είναι σίγουρα αρσενικό ; Τι ατυχία είναι αυτή. Παιδιά κάνω, κόρες βγαίνουν Σκυλί παιρνω, είναι θηλυκό Ακόμα και τα ψάρια μου θηλυκα Πως με γυροφέρνουν ετσι τα θηλυκα δεν ξέρω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζήσουν βρε Αρτεμις, πάρε κανα θηλυκό όμως ακόμα γιατί θα τη τσακίσουν τη κακομοίρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το κοριτσακι, την εβαψε
![]() Τακη ,σαν τα κοριτσια δεν εχει βρε ![]() 1-2 αρσενικα να εχεις ειναι καλα,παραπανω δεν θελει.. Σε μενα ειναι μοιρασμενα τα πραγματα, τα 2 fancy που θα παρω ομως ειναι αγορια, αρα τα υπολλοιπα που θα μπουν πρεπει να ειναι αυστηρα μονο κοριτσια... Εκει αρχιζουν τα δυσκολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα Τάκη ομοιοπαθούντες
![]() ![]() ![]() Και να φανταστείς έλεγα μπα δεν έχω αγόρι ![]() ![]() ![]() Να μου διαλέξεις εσύ ένα κορίτσι να είμαι σίγουρη ![]() Ευτυχώς αυτή είναι Νταρντάνα μπροστα στα αρσενικά και δεν έχει πρόβλημα ![]() Περιμένω να τους κάνω και μια αλλαγή να ρίξω και λίγο αλάτι γιατι τα αγόρια χάσαν και κανα δυο λέπια ...
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη καλά είναι την παρακολουθώ
![]() Είναι και 3πλάσια απο τα αρσενικά ![]() Πως να τα ξεχώριζα ???? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολα να τα ξεχωρισεις σε μικρη ηλικια και ειδικα σε πετ σοπ...
Παντως μια αρχικη εκτιμηση μπορεις να την κανεις.. Κοιτοντας τα απο πισω |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν αγόρασα τα 2 ήταν πολύ μικρά
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαινω.. Καπως ετσι ειναι και τα δικα μου..
Τα μισα ειναι απο γυαλες και διασωσεις.. Μια cometουλα ![]() Γι αυτο, σωστε τα ψαρια απ τις γυαλες, ποτε δεν ειναι αργα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Θυμόσαστε την Φακή ?? που για χάρη του (αγόρι) μπήκε θερμοστάτης στην Λίμνη ??? Αν ναι για δείτε τον πώς έγινε σε 7 μήνες
![]() Υ.Γ. Σε lionhead με oranda mix μου μοιάζει όσο μεγαλώνει για πείτε .... Πρίν : ![]() Μετά απο 7 μήνες ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3EUJ5yWbI7Y
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω λιονταροκεφαλο ειναι χωρις καποια μιξη..βγαζεις και πολυυυυυ μικρα βιντεο...σε 7 μηνες εγινε ετσι???τς τς τς σκορδα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μια σταλίτσα ήταν όταν μου τον κάνανε δώρο
![]() ![]() ![]() Ε ναι την κοπάνησε γρήγορα ![]() Θα προσπαθήσω να του δώσω καμία λιχουδιά να βγάλω καλυτερο βίντεο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα βρε τον μπουλουκο!!Το τρωει ολο το φαι του!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σαν κουραμπιες εγινε χαχαχαχα τελειος
.σφαιρατος παει Αρτεμις για μπομπος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχος! Να τον χαιρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πολύ Γιάννη (odin) είναι μπόμπος ο γλυκούλης μου
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ Γιάννη (tsala) ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |