|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και από εμένα,
Πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό του θέματος. Απόλυτα κατανοητός και εύχρηστος οδηγός για τον φωτισμό των ενυδρείων μας. Σκέφτομαι να ενισχύσω και εγώ τον φωτισμό του μικρού ενυδρείου που έχω καθώς υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία όπως φαίνεται και στην φωτοφραφία που επισυνάπτω. Το ενυδρείο (ύψος 30 cm) το πήρα με την μαμίσια λάμπα led 6 watt τοποθετημένη στο μέσο του καπακίου. θα ήθελα να προσθέσω 5 πάνελς όπως φαίνεται στην κάτοψη που επισυνάπτεται (θέσεις 1 εως 5). Τι πιστεύεται αν η κατανομή είναι η ακόλουθη: θεσεις 1 και 4: 48 Χ 3528 smd ψυχρό λευκό θεσεις 2 και 5: 48 Χ 3528 smd κόκκινο θεση 3: 48 Χ 3528 smd μπλέ είναι καλύτερα τα 5050 led ή θα είναι κουραστικά για τα 3 gourami που φιλοξενώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάνος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led φωτιστικό | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 29-01-14 16:40 |
Τροφοδοτικό Juwel Rio 240 | parrot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 22-03-10 10:39 |
Φωτιστικό για ριο 400 | Dekanat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-11-09 19:43 |