|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο το καλωδιο του θερμοστατη το εχεις κωλισει και καθεται τοσο καλα στο χειλος του ενυδρειου?
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!παρατηρείς τα απίστευτα λεων.....το εχω βάλει πισω απο το πλαστικό τελείωμα του ενυδρειου.απλα και τα καλώδια και το λάστιχο της αντλίας επ. θα μπουν σε κανάλια αφου κολληθουν τα pvc
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο πότε υπολογίζεις να ξεκινήσει το στρώσιμο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα κολλήσω αύριο μεθαύριο τα pvc και παρω και τον ν.βραχο από τον φιλο λουκα,θα ερθουν και φυσιολογικά οι κυκλοφορητές μεσα στην εβδομαδα,την τριτη έρχεται και ο ελεγκτής θερμ. από φιλο στην β.ελλαδα οπότε μέχρι τελος εβδομάδος και θεου θελοντος θα ξεκινήσει να τρεχει χωρις βέβαια το σκιμμερ που θα έρθει την άλλη...........
|
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω δουλειες....
Συνηθωσ στα ποστ σου μπαινω μετα τισ 20 σελιδεσ αλλα δεν αντεξα.... Αντε με το καλο.... Να δεισ που στο τελοσ αυτο θα βγει ποιο μερακλιδικο αποτο μεγαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να εισαι καλα φιλε.λες το μικρο να το καψουρευτω πιο πολυ?το καθε ενα θελω να εχει την ομορφιά του,μακαρι να τα καταφερω......... ------------------------- καλημέρα παιδια!σήμερα 99% θα ερθει ο νινταλ να δει τι εχω κανει και να κολλήσει τα pvc γιατι φοβαμαι τις μη αναστρέψιμες λαλακιες.... και μετα θα μπει και νεράκι απο βρυση δοκιμαστηκα για τσεκαρισμα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-03-16 στις 09:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδιά!εχθές το βράδυ ήρθε ο φίλος νινταλ και κολλήσαμε τις σωλήνες τις υπερ/σης και ολα καλα!ειμαι χαρούμενος γιατι με βαση τους υπολογισμούς μου δεν χρειάστηκε να πιάσουμε καθόλου πριόνι μιας και τα κοψίματα μου ηταν πάρα πολύ καλα.δοκιμη νερου δεν κάναμε γιατι ηταν αργα αλλα αυτο θα γινει σήμερα.
σήμερα ηρθε και η κυκλοφορία(2rw ![]() σημερα ερχεται και ο ελεγκτης θερμ. εχθές έπλυνα τον βράχο αφου πρώτα τον ειχα περάσει στον φούρνο για 1,30 ωρα στους 180c το απόγευμα θα εχω και φωτογραφικό υλικο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |