|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ "Tanganyikas". Όντως έχετε δίκιο. Βασικά είχε δίκιο από την αρχή ο Κώστας και για τις πέτρες σπαγγέτι και για τις άλλες, αλλά μην του το πεις. Γιατί ποιός τον ακούει. χαχαχαχαχα.
Είμαι αποφασισμένος μετα το καλοκαίρι, να αλλάξω όλο το στήσιμο (άμμο, πέτρες κτλ..). Αυτή τη φορά θα στηθεί όπως πρέπει. Είπαμε στην αρχή διαβάζεις αλλά δεν ακούς. Μετά διαβάζεις και ακούς αλλά αμφιβάλεις και κάνεις το δικό σου. και τελικά καταλήγεις ότι οι προτάσεις των παλιών ήταν σωστές και έρχεται η στιγμή που λες .... γιατί ρε γμτ δεν το κάνα από την αρχή έτσι να γλυτώσω και εγώ αλλά βασικότερα τα ψαράκια μου την ταλαιπωρία? Αυτή είναι μέση-άκρη η πορεία ενός νέου στο χώρο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |