|
||||
|
||||
![]()
Να είναι επιτυχία σου εύχομαι αλλά νομίζω δεν θα έχεις προβλημα.
εγώ θα εβαζα και από την μέσα μεριά εκεί που είναι το πόδι για καλού κακου
|
||||
|
||||
![]()
Το παρακανες!
![]() Αντε καλες στεγανοτητες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γιαννη λεει οτι αν ανοιχτει η συσκευασια πρεπει να καταναλωθει γρηγορα.... κι αφου δεν εχω που αλλου να βαλω...... κι επειδη δεν θελω να δωσω 30ε για αλλο καδο......τοτε μαλλον λιγο εβαλα!!!! χαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οντως πολύ έβαλες, μόνο στη ρωγμή βάζουμε βρε, και αν δεν πετύχει καθαρίζουμε και βάζουμε πάλι.
Ευχομαι να πετύχει ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() δεν νομιζω να χασει..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν το πείραμα για την ώρα φαίνεται να πήγε καλά.
Αν κ έξυσα το πλαστικό με γυαλοχαρτο η σιλικόνη φαίνεται να ξεκολλα εύκολα. δεν είναι σαν την κλασική που αν κολλήσει δε βγαίνει ούτε με δικαστική απόφαση. Παρόλα αυτά δεν χάνει, οπότε άσκοπες βόλτες το φίλτρο δεν θα κάνει.
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε όλα καλά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν δακρυζει , αστο στην ησυχια του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καιρό θα σκληρύνει λίγο ακόμα
|
|||
|
|||
![]()
ετσι....!!!!!
![]() ![]() Παράθεση:
![]() μακαρι....!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Ήχος φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 09:23 |
ροή φίλτρου | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 15-10-06 18:11 |