|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αριστος μπαρμπα-Νικο!
Καλα τα θεματικα ακουασκεηπ αλλα τα Ολλανδικα ειναι αλλο πραμα ρε παιδι μου,γεμισει το ματι σου! Και το δικο σου ειναι ο ορισμος του "Ενυδρειο Ολλανδικου τυπου"!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευκολα αλλαζεις σχημα και δεν το βαριεσαι. Ασε που μαθαινεις περισσοτερα τις περιεργιες των φυτων. Λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο να ειχα ... ![]() Ειχα διαβασει καποτε στου Tom barr to site τα βηματα του aquascaper. Kαι τελικα εχει δικιο... τα ιδια εχω ακολουθησει και εγω.. ![]() http://www.barrreport.com/forum/barr...tic-aquascaper |
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο ?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα εχω διαβασει παλαιόθεν τα του Barr.
Οπως ειχα παρακολουθησει και ενα υπεροχο σεμιναριo του Farmer. Το Ολλανδικο σε μαγευει και κολλας μαζι του γιατι δεν χρειαζεται να τηρεις μια συγκεκριμενη τακτικη "κρατοντας" το θεμα αλλα μπορεις να το μετατρεπεις,ακομα και δραματικα, κατα το δοκουν.
|
||||
|
||||
![]()
Το ολλανδικό για μένα είναι το πιο δύσκολο σεταπ ενυδρείου.....Θέλει πολύ δουλειά και υπομονή για την συντήρηση του και αρκετη εμπειρία αλλά και εξοπλισμό. Εγώ προσπάθησα 2 φορες να στησω και συντομα καταλαβα οτι δεν εχω αυτήν την υπομονη.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lobelia cardinalis mini
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν μαρουλι εγινε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο τα ομορφοτερα που εχω δει.μια ερωτηση θεωρεισ την οσμωση καιριας σημασιας στο ενυδρειο σου?ολα τα φυτα σου χρειαζονται μαλακο νερο ας πουμε διαβαζα για το Tonina sp belem οτι χρειαζεται μαλακο νερο ολα τα φυτα σου ειναι στις ιδιες παραμετρους απο αποψη gh kh?πραγματικο στολιδι και σημειο αναφορας για μας που θελουμε να εχουμε φυτεμενο..
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κ εγώ κάτι... το βάθος σου είναι 40 σε ενα επιπεδο ή ψηλωνει προς τα πίσω κ αν ναι ποσό είναι μπροστά κ ποσό πίσω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα οπως και τα ψαρια ετσι και στα φυτα, καποια φυτα ζητανε συγκεκριμενες παραμετρους οπως και λιπανσεις. ------------------------- Το χαλικι γενικα ειναι επιπεδο σε αλλα σημεια εχει 3-4cm σε αλλα εχει 5-6 . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 07-03-16 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα να δοκιμασω moss wall ... μιας και δεν πιανει χωρο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και με το mosswall. Στην αριστερή μπροστινή γωνία τι moss έχεις και πάνω σε τι στηρίζεται Νίκο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υλικο χρησιμοποιησες για το mosswall που το βρισκουμε;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο παλια ειχε ξεκινησει απο την κατω μερια και τωρα εχει ανεβει μεχρι εκει που βλέπεις. Αυτο ειναι πλαστικο το οποιο νομιζω το χρησιμοποιουνε στις μελλισες, δεν ειμαι σιγουρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό, εγώ μόνο γκραντοφόρα έχω στο τζάμι και προσπαθώ να την απομακρύνω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Νικο την τονινα που την βρηκες εχω φαει τον κοσμο.ουτε το εχουν ακουστα τα πετ σοπ στην ελλαδα.την εχεις κανει τουμπανο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
update
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανδαισια χρωματων! αυτο το μωβ το εχω βαλει στο ματι!
Ειμαι σιγουρος οτι με μια cool white 18w και χωρις διοξειδια και αλλα τετοια περιττα δεν θα εχω προβλημα. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρισπεκτ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας εκανες την καρδια περιβολι..
Παω να ξεστησω το ενυδρειο ![]() ![]() Υπεροχο, οπως παντα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() κουκλί είναι όμως φτου φτου πολα σκορδα
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος και αρμονικός συνδυασμός χρωμάτων και φυλλώματος. Υποθέτω ότι αυτή είναι η επιτυχία του dutch style και σίγουρα το κατέχεις. Για άλλη μια φορά Μπράβο Νίκο.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο για άλλη μια φορά συγχαρητήρια και απο εμένα.! Είναι γνωστό πως τα έργα σου είναι θαυμάσια και προσωπικά αποτέλεσαν έμπνευση και παρακίνηση για να ασχοληθώ με τα φυτεμένα πιο σοβαρά.. Εχω όμως και μια ερώτηση. Έχεις αναφέρει οτι χρησιμοποιείς ΕΙ λίπανση και αυτό βοηθά στην μη ανάπτυξη άλγεων. Δεν είχες ποτέ όμως καμία "αναποδιά" που να έχει προκαλέσει κάτι; Πολύωρες διακοπές ρεύματος, ανακάτεμα βυθού κτλ. Δεν ρωτάω για την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος, όσο για τα βήματα που έχεις κάνει και διατηρείς τόσο καλή ισορροπία στο σύστημά σου, ώστε να μην αφήνεις περιθώρια για ανάπτυξη άλγεων.; |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω ειναι δημοσια τα link
https://www.facebook.com/Aquascaping...2354869034199/ https://www.facebook.com/aquaJam11/ https://www.facebook.com/aquaJam11/p...type=3&theater ωραιος ο Νικος... (plus tank journal link) |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανε επιθεση η bba ..
![]() Για 3 απλους λογους.. Ειχα μειωσει τις αλλαγες, τα φιλτρα αργησα να τα καθαρισω. Ειχε τελειωσει και το cο2 για μερικές ημέρες. Και τα ατιμα τα ansistrus εσκαψαν τον βυθο. Το ιδιο εγινε και στο 100λιτρο, τα asnistus εσκαψαν κατω απο μια πετρα, σε σημειο οπου βουλωσε το φιλτρο. Αλλα εκει επειδη εχει πολλές γαριδες , σε μια εβδομαδα χωρις να κανω κατι ειχε εξαφανιστει. Αλλαγες σε εκεινο μιας και εχεις γαριδες και ενα ζευγαρι ansistrus γινονται ανα 4-5 εβδομάδες 20%. Τα βηματα που ακολουθησα,. Καθαρισμος των φιλτρων. Αλλαγες ανα 2 ημερες 50-60% και χρηση οξυζενε, με το excel ειναι πιο ευκολη η αντιμετωπιση της . Σηκωσα τον φωτισμό πιο ψηλα για να πανε λιγο πιο αργα ολα. ![]() Ξεριζωμα φυτων, κλαδεμα καθαρισμός βυθου, Αυτα.... Λιπανση δεν εχω πειραξει, ουτε co2.. Στις φωτος φαινεται η καμενη αλγη. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυστηρο κλαδεμα Νικο ε?πως γυρναει τοσο ευκολα ειναι να τρομαζεις.οξυζενε εκανες στοχευμενα η σε ολο το ενυδρειο και σε τι αναλογια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα ακολουθουσε αλλαγη νερου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |