|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ηξερα δεν βαριεσαι να κανεις τον κηπουρο?πετρες και παλι πετρες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, δεν μπορώ τη ξεραΐλα
|
||||
|
||||
![]()
θα σε κανω εγω να τα αγαπησεις.που θα μου πας?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια στιγμή θέλω να φτιάξω Αφρικάνικο, αλλά θέλω να το κάνω πράσινο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολα γινονται!!και το δικο μου θα πρασινισει λιγακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει το γουστο του και το αφρικανικο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρά στο κουράγιο σου Τάκη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έπρεπε να γίνει Αρτεμησία, δεν υπήρχε καθόλου χώρος για τα ψάρια, μια φορά το χρόνο δεν είναι τίποτα, και επειδή είναι στη ταράτσα δεν με απασχολεί αν λερώσω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Τάκη, ρώτα αν έχουν βγάλει "κόσα" για ενυδρεία χαχαχαχαχαχα.
Έλα τώρα, μεταξύ μας. Πόσα μπουκάλια λίπασμα, σίδηρο, χαλκό, και γενικό ρίχνεις κάθε ημέρα????? Για CO2 και φωτισμό δεν ρωτάω. Πρέπει να έχεις δώσει μια περιουσία. Σωστά??????? ![]() ![]() ![]() Εσύ χαλάς την πιάτσα. θα σε κάνουν "μπάν" οι εταιρείες. χαχαχαχαχα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πω ρε τακη μεγαλο υπερ αυτο Εγω οταν λερωνω ανοιγω την πορτα να πηδηξω απο το μπαλκονι χαχαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε δεν εχετε βρει το κολπο...
Πεταξτε τα χαλια!!! ![]() Αντλιες, λαστιχα στο χερι και σφουγγαριστρα διπλα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολλά φυτα Τακη μπράβο , και τα ramshorn σου ειναι τελειοι καθαριστες μου αδεισαν και εμενα ολη την αλγη απο τις 200λιτρες δεξαμενες που ειχα προβλημα !!! Το μονο θεμα ειναι οτι εχω γεμισει σαλιγκαρια και αναγκαζομαι να τα ταιζω φρεσκο μαρουλι , λαχανο και σπανακι για να μην μου φανε και τα φυτα :mad χαχα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν τα ταΐζω, ότι περισσέψει από το φαΐ που ρίχνω στα ψάρια και την άλγη που καθαρίζουν, δεν μου πειράζουν τα φυτά, και από ότι βλέπω προτιμούν κανα σάπιο ή κομμένο φυλλαράκι και όχι ζωντανά φυτά
|
||||
|
||||
![]()
προχθές πήγε γυμναστήριο και βρήκα χρόνο να δέσω την μοςς στο δέντρο.
τα άπλωσα όλα στο τραπέζι και ξεκίνησα και ηρθε μια ώρα πριν και με έπιασε στα πράσα. την λέω απλά δεν είναι αυτό που νομίζεις και πέθανε στα γέλια και το πέρασε στο ντούκου. Βέβαια είχα γίνει ο ψαλιδοχερης από την ταχύτητα μετά αλλά όλα καλά . της άρεσε ευτιχως ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγήκαν τα διπλά τζάμια από το ενυδρείο και βγήκε και η επένδυση και πάει για συντήρηση και ανακατασκευή
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως χρειάζεται μερικά φυτά...!
¶δειο το έχεις ![]() ΥΓ : Και το δικό μου, το "ανοιξα" το προηγούμενο ΣΚ και 5 ώρες καθάριζα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εσωτερικά το ξέστησα και το ξαναέστησα πριν κανα μήνα, έπεσε και χοντρό κλάδεμα, αλλά τσάμπα κόπος, θέλει πάλι. Θα γεμίσω πάλι με φυτά τα χρυσόψαρα δίπλα.
Μόλις τα συμμαζέψω όλα και θα βγάλω πιο καθαρές φωτογραφίες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω βρε Νικολέτα , από τη στιγμή που έβαλα τα Ramshorn η άλγη εξαφανίστηκε, υπάρχουν βέβαια εκατοντάδες σαλιγκάρια μέσα, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως αυτό το ενυδρείο είναι ξεκούραστο, πάει μόνο του, τάισμα και αλλαγή νερού κάθε Σάββατο, τίποτα άλλο. Για την άλγη άλλος ένας λόγος ίσως είναι και τα υπερβολικά πολλά φυτά, ίσως να μην αφήνουν πολλά θρεπτικά συστατικά για τις άλγες, παρόλο που τα νιτρικά πριν την αλλαγή φτάνουν το 10, ταΐζω καλά βλέπεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με όλα τα άλλα έπλυνα το καπάκι του ενυδρείου και τα τζάμια εξωτερικά και έπεσε και λίγο κλάδεμα στην eggeria γιατί είχε πνίξει το ενυδρείο
![]() ![]() χαμήλωσα λίγο την έκθεση γιατί φαινότανε πολύ έντονος ο φωτισμός και δείχνει κάπως πιο κίτρινο ![]() ![]() ![]() και από πάνω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απλα υπεροχο τα φυτα τα ραμσχορν(τα αγαπαω).πανεμορφο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ/Κ έπεσε δυνατό κλάδεμα,
για την ακρίβεια έβγαλα όλα τα φυτά, τα κόντυνα , και τα φύτεψα πάλι, έπρεπε να γίνει γιατί δε έβλεπα τα ψάρια πλέον https://www.youtube.com/watch?v=4QRKZewwpSk Ευκαιρία ήταν όμως να πρασινίσω το χρυσοψαράδικο, όσο αντέξουν βέβαια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα!!Τακη ποσα ψαρια εχεις μεσα τωρα σα πολλα μου φαινονται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να είναι καμια 20αρά ψάρια, άπειρες γαρίδες , και 100δες σαλιγκάρια,
νιτρικά όχι και σπουδαία πράγματα , 20 δεν έχω δει ποτέ, πολλά τα φυτά μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη βρε Τακη οι γαριδες δεν επιβαρυνουν το συστημα; ξερεις το χω απορια γιατι και στο δικο μου αναπαραγωνται πολυ γρηγορα,ξεκινησα με 5 πριν 3 μηνες αν θυμαμαι καλα και τωρα μετραω πανω απο 30..Κι οσες βλεπω..
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη και βέβαια το επιβαρύνουν, και σε αυτό είναι μιλιούνια οι γαρίδες, αλλά το σώζουν τα φυτά
|
||||
|
||||
![]()
Αααα τι ωραία τα συννεφάκια
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |