|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και το dow μια χαρά κάνει,το egg grate τσιμπάει λίγο!Το χρώμα που βάφουν τις εσωτερικές πλάτες δεν ξέρω αν πιάνει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά δεν το έχω βρει στην Ελλάδα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.krylon.com/products/fusion-for-plastic/ (το χρησιμοποιούν κατά κόρον οι αμερικάνοι) *με πρόλαβε ο Bob ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() και στο ebay δεν βλέπω να το στέλνουν Ελλάδα http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...Spray&_sacat=0
|
|||
|
|||
![]()
δεν το βλεπω και εγω πουθενα εδω.οποτε θα προσπαθησω απλα να παιξω με τις πετρες και να την κρυψω.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδες.
αφου λοιπον εφτιαξα το σαμπ.εκενα μια δοκιμη και το γεμισα.εχανε απο ενα σημειο,το αδιασα το στεγνωσα και το ξανα περασα.δεν ειναι ομορφη δουλεια αλλα δεν με απασχολει.εκανα και ενα γεμισμα στο ενυδρειο να δω τι παιζει.ολα καλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη όπως βλέπω το σαμπ στη φωτό κάτι δεν μου αρέσει, δεν βλέπω να χωράει πολύ νερό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, και φοβάμαι μήπως έχεις πλημμύρα. Τα χωρίσματα μου φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά και δεν περισσεύει χώρος.
Επίσης στο 1ο χώρισμα που είναι τα σφουγγάρια, αν μπουκώσουν από σκουπίδια με το ζόρι θα γλυτώσεις τη πλημμύρα. Φοβάμαι πως πρέπει να βάλεις τσόντες και να το κάνεις πιο ψηλό, περίμενε να ακούσεις και άλλες γνώμες, εγώ το φοβάμαι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη μακάρι
|
|||
|
|||
![]()
οταν βαλω μπροστα ολο το ενυδρειο.θα κανω διακοπη να δω τι παιζει.αν υπαρχει προβλημα θα βαλω υψος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σχηματίσεις όμως και ένα S με γωνιές στην υπερχείλιση
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει απο κατω.στα υδραβλικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδες.
την περασμενη εβδομαδα γεμισα τα παντα και ετρεξα για 2 μερες το ενυδρειο.αφου εκανα ολες τις ρυθμίσεις εκανα και διακοπες.ολα κομπλε. σημερα εφτιαξα το φιλτρο,γεμισα τα διαμερισματα.θελει ακομα καποια πραγματακια αλλα η πολυ δουλεια τελος.περιμενω την αμμο,βρηκα τις πετρες που θα βαλω.θα παω να τις παρω μπορει και σημερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό και τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
με το καλο σε 2 μηνες....χεχε...
------------------------- Έγινε και ή δουλειά με τις πέτρες!μπαμ μπαμ!καμία ιδέα για aquascape? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 02-03-16 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καποιες ιδεες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια είπαμε θα βάλεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Neolamprologus similis , Neolamprologus leleupi, Altolamprologus calvus Yelllow, Cyprichromis leptosoma "Mpulungu
για τα σιμιλις δεν ξερω σιγουρα.μπορει να βαλω καποιο juli. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις similis το πρώτο με κάποιες αλλαγές,αν όχι το δεύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο με κάποιες αλλαγές. Ίσως στη μέση με μια πυκνή συστάδα φυτών ή μερικές ψηλές όρθιες πέτρες για να οριοθετήσεις διαφορετικές περιοχές για τα ψάρια βυθού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτες ειναι οι πετρες.ειναι φουλ ασβεστολιθικες.και υπαρχουν και καποιοι ασβεστολιθι!ειναι λιγο αγριες αλλα θα τις φτιαξω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν θέλω να βάλω φυτά!μπορει ς να μου πεις κάποια?λογικά βαλισνερια .ανουμπια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Crinum calamistratum https://www.google.gr/search?q=Crinu...HdWvAJwQsAQIGQ
ή μια συστάδα βαλισνέριες. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λετε?δεν εχω τελειωσει.απλα εβαλα καπως να δω τι παιζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά πας,δώσε ύψος και δημιούργησε να φαίνεται σαν κατολίσθηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα δε μου αρεσει η συμμετρια. Και αντικειμενικα δειχνει αφυσικο. αν κανεις 2 λοφους..όχι συμμετρικούς
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θέλει πολύ ύψος ακόμα!θέλω και άλλες πέτρες!χεχε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 03-03-16 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ποσο να δωσω πανω ακομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον αριστερό κάνε τον όσο πιο ψηλό σε παίρνει για να καλύψει την σωλήνα,ο δεξιός καλά μου φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |