|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Πως γινεται αυτο???Βιολογικο υλικο απο σαμπ μπηκε κ.τακη..
Βεβαια σκεφτηκα οτι επειδη εχω αυτον τον χρωματισμο αμμωνιας στο τεστ του γλυκου..ειπα να κανω και στο μεγαλο και ετσι ειδα οτι ειναι το ιδιο..αρα υποθετω οτι επηρεαζει το αλατι..παρεπιπτοντως ο χρωματισμος ειναι ισος με το μηδεν στον πινακα του θαλασσινου.. Ελαφρυ λαχανι..
__________________
![]() ![]() --------------------- |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-10-12 20:20 |
αμμωνια | akis.orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 01-02-11 00:15 |
αμμωνια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-01-10 09:32 |
αμμωνια | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-07 14:27 |
AΜΜΩΝΙΑ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-04-04 10:30 |