|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προχθές πήγα και είδα πάλι δεξαμενές γιατι χρειαζότανε και κάποιος άλλος δες ενδεικτικά έχει και τιμές πάνω , αξίζει ο κόπος , χρειάζονται
![]() ![]() 500 λίτρα 55 ευρώ 700 λίτρα 82 ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε κανένα νέο ?? Πώς πάει η κατασκευη της Λίμνης τα ψαράκια όλα καλά?
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!! Βρηκα μια δεξαμενη ενος τονου και τα εχω βαλει εκει. Ολα ζουνε μια χαρα. Η λιμνη προχωραει συντομα θα ανεβασω φωτογραφιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
1000 λίτρα, μια χαρά σε βρίσκω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο , πολύ ωραία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να την κανεις την λιμνη, την εχεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω....
Μας έχεις σε αναμμένα κάρβουνα. Φτιάχνεις ολόκληρη λίμνη και ούτε ένα φωτορεπορταζ δεν μας έχεις κάνει με την διαδικασία κατασκευής της λίμνης σου. Δώσε καμία φώτο στον λαό να χαρούμε και εμείς. ![]() ![]() ![]() Η 1η μου λίμνη ήταν 800λτ και εσύ προσωρινό χώρο τους έχεις 1000λτ !!! Είμαι περίεργος να δω τι ετοιμάζεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμαζω κατι πολυ μεγαλο!!!! Τωρα ειδικα με την δεξαμενη τονου που τα εβαλα εχω αρκετο χρονο να δουλεψει η φαντασια μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ,ας δουλεψει ομως λιγο και το φτυαρι .. Πολυ μας την καθυστερεις!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στεγανότητα σε υπόγεια δεξαμενη | yannis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 25-09-11 09:38 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΕΝΝΑ | kostastsod | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 08-04-11 13:36 |
ΔΕΞΑΜΕΝΗ... ΒΟΗΘΕΙΑ | DARISTOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 05-11-10 13:31 |
Βοηθεια για προσωρινη λυση | panosfx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 02-03-10 10:35 |
450 VISION Δεξαμενη-προτασεις | kostasoyk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 24-09-08 11:06 |