|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σε μια μερα βεβαια,δεν ξερω αυτο αν αποτελεσει προβλημα μελλοντικα στα ψαρια μου...προς το παρον ομως ειναι μια χαρα... Χρησιμοποιω περιπου 20-30 λιτρα μπορει και παραπανω ελαφροπετρα... Καθως και μακαρονι και βιομπαλες... Καρτατισμενα βεβαια ανα χωρισματα.... Επισης πανω στο θεμα των νιτρικων καπου διαβασα οτι αποτελουν προβλημα κτλ κτλ...(δεν διαφωνω) απλα η απορια μου ειναι η εξης...χτυπαγα 40αρια με ικανοποιητικες αλλαγες,ικανοποιητικο υλικο φιλτρανσης και ικανοποιητικη αντλια... Η καταληξη ηταν οτι ταιζα παρα πολυ.(Σε ποσοτητα,οχι σε συχνοτητα) Γτ τα ψαρια μου εδειχναν να ειναι κομπλε??Σε θεμα ανασας,κινησεων,συμπεριφορας,ορεξεων για αναπαραγωγη...κ.ο!Γενικα το ολο σκηνικο να ειναι φυσιολογικο αλλα συναμα περιεργο διοτι καθε τοσο ειχα καποια θεματα. Δηλ η απορια μου για να μην μακρυγορω,που εν τελη χτυπαει το θεμα των νιτρικων τα ψαρια μας??? Παράθεση:
Τι συσχετισμο μπορουμε να κανουμε δλδ οσον αφορα το θεμα απονιτρικοποιητης και λιτρα??? Δηλ τι απονιτρικοποιητης θα χρειαστει για 100 λιτρα και τι για 1000 λιτρα? Πανω σε πειραμα το καταλαβαινεις αυτο σωστα??? Υ.Γ Καποιος να μου πει πως κανω Quote και το ονομα του Συνχομπιστα οταν θελω να κατι συγκεκριμενο quote απο το ποστ του...(πανω σε θεμα μουλτιquote)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |