|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις επέστρεψα από την κοπή της πίτας.
Μια πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, και χαίρομαι που γνώρισα από κοντά αρκετούς από εσάς. Τέλος, σας ευχαριστώ για την πολύ ζεστή υποδοχή αν και πολύ νέος στην παρέα σας. |
|
||||
|
||||
![]()
περασαμε πολυ ομορφα!!περιμενουμε τις φωτογραφιες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωραία
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενεργο φορουμ!! ενδιαφερουσες αποψεις επι παντος επιστητου σημερα στην κοπη της πιτας ......Αρκετος κοσμος ,φυσιογνωμιες τοσο ξεχωριστες μεταξυ τους καιτοσο ομοιες συναμα ....ηταν ολα υπεροχα ....
Ευχαριστω θερμα τον κο Τακη που και αν τελευταια στιγμη εδειξα ενδιαφερον για τα σαλιγκαρακια ...μου εφερε μια σακουλιτσα ![]() ![]() ![]() ![]() Και τωρα ηρθε η ωρα να γκρινιαξω και λιγο σαν γνησιος ελλην ![]() Πρωτον.......η πιτα ειχε μονο ενα φλουρι Και δευτερον αυτο το ενα φλουρι δεν ηταν στο κομματι μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υγ.: αναμενω φωτος |
|
||||
|
||||
![]()
και του χρονου!
![]() δυστυχως δουλευα απογευμα σημερα και δεν μπορεσα να ερθω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη μια όμορφη σύναξη με ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν υπέροχη η συνάντηση των μελών του forum G.A.B. !!! ¶νετος χώρος, θετική ατμόσφαιρα και άριστη οργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου ... και να 'μαστε καλά να ξαναβρεθούμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αντε να ερθουμε και εμεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζευτήκαμε αρκετά άτομα παλιοί και νέοι,να είμαστε καλά και του χρόνου περισσότεροι.Πάνο χάρηκα που σε γνώρισα,όσο για την πρόταση σε ευχαριστώ σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη μία όμορφη βραδιά
![]() Αντε και του χρόνου !!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο απογεμα χτες στην κοπη της πιτας του gab! σαν νεος ενιωσα πολυ οικια και το κλιμα ηταν φιλικο και ευχαριστο.
Το μονο αρνητικο ηταν οτι ημασταν μπακουρια,μονο αντρες. Ευχαριστω πολυ τον Τακη για τα σαλιγκαρια που μου εφερε και ολους τους αλλους για την ομορφη παρεα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανδροκρατουμενο χομπυ..ποιος ξερει γιατι ..(μαλλον οι γυναικες δε θελουν να βρεχουν τα χαλια στα σαλονι
![]() Χαρηκα πολύ που ειδα τοσους νεους....συγκινηθηκα που ειδα τοσο παλιους (ας μην πουμε ποσο ![]() ποιος ανελαβε το φωτορεπορταζ??? Tyrinthos, όπως ειπαμε...οποτε θες.
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε ένα χρόνο, ίσως θα ήταν ωραία ιδέα,να καθιερωθεί μια τριμηνιαία ας πούμε συνάντηση του φορουμ, έτσι απλά για καφεδακι και σύσφιξη των σχέσεων
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείται ψαροκαφέ πως θα κανονίσουμε, και σύντομα μάλιστα, "στη βράση κολλάει το σίδερο" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κλέανδρε πάντα καλότυχος!
![]() Έκανε νόστιμη πίτα ο γλυκούλης? Ο φωτογράφος του λόχου που είναι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιμαται...
|
|||
|
|||
![]()
ήταν εξαιρετική πίτα όντως, ήταν καλό που ο Γιώργος, μπόρεσε να κάνει μια τόσο καλή οργάνωση. Μετρημένος άνθρωπος. Χάρηκα που γνώρισα και συζήτησα με πολλούς ανθρώπους. Φωτογραφίες έχω πάρει, περιμένω να λύσω τηλέφωνα με κατεβάσματα, χρονικά, προβλήματα συνδεσμολογίας.
Εγώ δεν σας ήξερα και χάρηκα που βρήκα τόσο καλή παρέα, επαυξάνω για τις τακτικότερες συναντήσεις και θέτω το θέμα μήπως οργανώσουμε κάποια δράση απελευθέρωσης betta. Είδα σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, περίπου 12 betta σε μισογεμάτα ποτηράκια, μικρά κιόλας. Να τους πάρουμε , όμως μετά τι τους κάνουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ ασε τα λογια και γραψε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63169 πως ξεκινησες το χομπι.
![]() Μη ξεχασεις να πεις για το ... λουλουδι. (ετσι θα φανει οτι ολοι μπορουν να φτασουν να κανουν απιθανα ενυδρεια αν το θελουν πραγματικα)
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε.. συμφωνώ μαζί σας και εγώ, και ας με κυνηγάνε, περισσότεροι ψαροκαφέδες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωχ πάλι ο μακρυμάλλης είχε το μαχαίρι?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τσεκουρατος εγινε μαχαιρατος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς , είχε ξεχάσει το τσεκούρι στο σπίτι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία εμπειρία, ειδικά για αρχάριους όπως εγώ. Να είμαστε καλά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι του χρόνου παιδιά
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ GAB 2015 | Γιώργος Κ | Greek Aquarist's Boards | 106 | 02-03-15 21:13 |
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ GAB 2014! | Γιώργος Κ | Greek Aquarist's Boards | 164 | 04-02-14 13:15 |
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GAB 2013 | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 134 | 24-03-13 22:31 |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |