|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας σημερα επισκεφτηκα έναν γνωστο μου ο οποιος εχει πετ σοπ και από βδομαδα θα κανει παραλαβες σε κιχλιδες.Τον ρωτησα αν θα φερει νανοκιχλιδες και μου ειπε ότι θα φερει ένα ειδος και τις λενε "Killer".Επιστημονικη ονομασια δεν ηξερε...ξερετε σε ποιο ειδος μπορει να αναφέρεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως σ' αυτό
![]() ![]() Και γιατί τα έχει παραγγείλει ο πετσοπάς? λόγω ονόματος? έτσι θα τα πουλάει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα ελα μου ντε αναρωτιέμαι πως θα πουλησει με τετοιο ονομα...από ότι φαινεται ετσι θα τα πουλαει με αυτό το ονομ.. η ειρωνεια είναι πως όταν τον ρωτησα αν ξερει την επιστημονικη ονομασια μου ειπε πως δεν την ηξερε και μετα που ειπε το εξης: "a4302" αν θυμαμαι καλα και υποθετω πως είναι καποιος κωδικος...τι να πω δεν ξερω :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι γνωστές μ........ Αυτό θα είναι ο κωδικός που έχει δώσει ο πωλητής. Ότι να 'ναι.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι να ναι όπως το πες.. απλως σημερα πηγα να του παραδωσω τα ψαρια μου γιατι θα βαλω νανοκιχλιδες μεσα και τον ρωτησα από περιεργεια αν θα φερει νανοκιχλιδες και μου ειπε για την killer.... αλλα χλωμο το βλεπω για νανοκιχλιδα :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω στην Ξάνθη παντως στα 3-4 μαγαζια που εκανα βολτα βλέπω οτι δεν υπαρχουν πολλα ειδη όπως παλιά. Τους χτυπησε η κρίση μαλλον κι αυτούς.
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως η κριση εχει επιρρεασει σχεδόντους παντες...εγω χαλκιδα μενω αλλα και παλι πολύ μικρη ποικιλια στα μαγαζια..και σε αυτό που ανεφερα παραπανω πριν 2 χρονια ειχε πραγματικα παρα πολλα ειδη αλλα πλεον εχουν σταματησει να εισαγουν σπανια ειδη και εχουν μεινει στα κλασσικα.. τωρα μου ειπε ότι θα φερει πολλα και σπανια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεεεεεε Κλεό δεν μπορώ να άκου τις βλακείες του κάθε πετ σο-γιωτά!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για το "killer" cichlid...ασχολιαστο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα δεν υπαρχει τετοιο ψαρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει killer κιχλιδα.
Το επιστημονικο της ονομα είναι Chuck Norris var. malawensis.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
orcachromis ειναι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα ποτε κανενας δεν πρεπει να ακουει εμπορους πετ σοπ ;(
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι μπορεί να μπει ένα κοπαδακι από αυτά σε 120λιτρα με καρδινάλιους;
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί στη Χαλκίδα προσέχετε γιατί υπάρχει ένας που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ζωντανό βράχο με ανεμώνες και αχινούς από τον Ευβοϊκό
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε τώρα μου το λέτε ότι θέλουν 120 λίτρα? ??
εγώ που τα πηρα τώρα για την γυάλα τι θα τα κανω ![]() ![]() ![]() πάλι με κοροϊδέψε ο πετσοπας χαχααχαχχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα κρατήσω στα σακουλάκια για κάνα μήνα
έχει πολύ χώρο βλέπω ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα θα απαντησω σε αυτο.... ΧΑΧΑΧΑ.-
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Killer δεν υπαρχουν να πεις του επιστημονα,killifish υπαρχουν δεν ειναι ομως κιχλιδες και ειναι παρα πολλα,δες εδω https://translate.google.gr/translat...sh&prev=search
Τι ενυδρειο εχεις? και απο νανοκιχλιδες ποιες σου αρεσουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενυδρειο 140 λιτρων το οποιο ακομα το στηνω...θα ανοιξω καινουργιο θεμα σε λιγο ή αυριο.Απο νανοκιχλιδες θα βαλω ή μπριχαρντι ή ζευγαρι caudopunctatus
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Watch "Central and South American cichlid fish tank. enudreio ενυδρείο" on YouTube | Dahtilas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 22-02-15 14:33 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολ | orck | Malawi | 2 | 28-03-08 22:31 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |