|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση
Είναι πολύ όμορφο ψάρι και είμαι μέσα στο PH που θέλει σε αντίθεση με το Kribensis Το μόνο ενδοιασμό που έχω είναι εκεί που λέει: Once a pair forms (this may take a year or more), the other fish should be removed from the aquarium Ισχύει??? μετά θα πρέπει να έχω μόνο το ζευγάρι?η θα μπορώ να έχω λίγα συγκεκριμένα ψάρια και εάν ναι πια? Τελος μπορώ να διαμορφώσω στο υπάρχων χαλίκι που έχω τοπίο με πέτρες και σπηλιές για να αποφύγω να βγάλω το χαλίκι ???? Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκαλαρια | Breathless | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 06-04-15 17:38 |
Aλλαγή Αλλαγή | goldfishprincess | Χρυσόψαρα | 19 | 15-08-13 18:01 |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |