|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ενα μεγαλύτερο φιλτρο οπως σου λεει παραπάνω ο φιλος δεν θα το μετανιώσεις... εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα και με μια σπάτουλα μεταλικη για τζάμια θα εβγαζα το εσωτερικο ωστε να εχω ολη τη γυάλα για εκμετάλλευση και διάκοσμο... εμενα δεν μου αρεσει να φαίνεται αυτο το κουτι μεσα στο χώρο... αυτο θα το εκανα εγω βέβαια....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη φιλτρου | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 24-12-15 17:05 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-07-07 00:46 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |