|
||||
|
||||
![]()
μηπως τον στρεσαρει κατι?
παντως δεν ειναι σπανιο η πρωτη γεννα να παει ετσι. αν θες σωνει και καλα να κρατησεις ψαρια απαυτη τη γεννα,τοτε τι να σου πω. βγαλε μικρα και βαλτα αλλου. προσωπικα δεν θα το εκανα. πιστευω πως ειναι λαθος να βγαινουν τα ψαρια απτο ενυδρειο για οποιοδηποτε λογο-πλην ασθενειας.(απλα αυτη ειναι η γνωμη μου) παντως,αν υπαρχουνε κρυψωνες,τροφη και καθαρο νερο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινουν ψαρια. το αρσενικο ποσο το ταιζεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα δυο γέννες με μονομάχους.
Στην πρώτη μου άντεξαν τρία πανέμορφα ψαράκια και στη δεύτερη 14. Και στις δυο μετα απο τρεις με τέσσερις μέρες τον έβγαλα τον μπαμπά για να ειμαι σίγουρος. Εγώ πάντως πιστεύω πως μετα απο μερικές μέρες τα τρώει και ο αρσενικός. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες εβγαλα τον αρσενικο και τον εβαλα σε ενα 60 λιτρο με τις θυλικες
Ειναι τα μικρα μονα τους τωρα στο μεγαλο. Θα δω πως θα πανε και θα σας πω. Ειναι πολυ γρηγορα παντος τα μικρα |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μέτρησα καμιά 30 ψαράκια που φαινότανε στην επιφάνεια
έχει 3 μέγεθη μικρά μεσαία μεγάλα τα μεγάλα είναι μισό πόντο. να και μια φώτο στην μέση αν κάνετε ζουμ θα δείτε 2-3 που πρόλαβα να βγάλω γιατί είναι πάρα πολύ γρήγορα και όταν κουνιέμαι τα χάνω από τα μάτια μου. τον αρσενικό τον ταΐζω 3 φορές την μέρα τώρα |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα.να τα χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μπόρεσα να βγάλω ένα μικρο που ηταν σχετικά κοντα και το πρόλαβα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειδωμεν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και τα μικρά μεγαλώνουν σιγά σιγά όπως φαινεται
![]() ![]() από 22 μέχρι 26 μετράω αλλά πάνε σαν τρελά και δεν ξέρω ακριβώς. να μια φωτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Έχω μπεί σε σκέψη να κάνω μια λίμνη για μονομάχους ![]() ![]() ![]() Μπράβο Αλέξη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ευχαριστώ πολύ ¶ρτεμης
ετοίμασε την λίμνη γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα παιδιά. θα ετοιμάσω ένα όμορφο φελιζολ με σακουλάκια μέσα τα μονομαχακια θα το φέρω στην πόρτα σου θα χτυπήσω το κουδούνι και θα φύγω τρέχοντας. Εσύ είσαι πόνοψυχη και καλή μαμά οπότε θα τα υοθετησεις και θα αναγκαστείς να φτιάξεις μονομάχολιμνη να δούμε και εμείς τον μονομαχο στο φυσικό του περιβάλλον ![]() ![]() τα έχω σκεφτεί όλα. όργανωμενο εγκλημα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα σου πώ Αλέξη , αν δεν με διώξει απο το σπίτι θα τα πάρω τα παιδιά σου χωρίς πλάκα
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:24 |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα , να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυυυ
------------------------- Παράθεση:
μπα σ αγαπάει οπότε θα το ανεχτει και αυτό. φέρτε αργά αργά ξέρετε εσείς οι γυναίκες. πότε θα κάνεις κανένα σεμινάριο στην γυναίκα μου να μου λέει σε όλα ναι ![]() ![]() ![]() όταν την φέρνω απέξω απέξω για κάποιο ζωντανό που σκέφτομαι να πάρω με φωνάζει μογλη χαχαχααχαχαχ
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 15-01-16 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχχαχαχα την προτελευταία φορά που έφερα ενυδρείο στο σπίτι το πάσαρα για καραντίνα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:24 |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα άρχισε να τα ταΐζει τώρα. σιγά σιγά μαθαίνει.
σε καμία 100 χρόνια πιστεύω να αρχίσει κάτι αλλαγές νερού χααχαχαχ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxxaxaxa αφησέ την , την γυναίκα ήσυχη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια να λέγεται
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παίδες τον αρσενικό και τις θυλικιες που τις είχα χωρίσει από τα μικρά πριν 2 μήνες και τα έβαλα στην 60 λίτρα δεξαμενή εχθές είδα ότι πάλι γενησαν αυγα.
μέσα έχω μια ρίζα πυκνή και lemna minor δεν θα τα ξαναχωρισω λέω να τα αφήσω στην τύχη τους. Ας αποφασίσει η φύση. Ούτε γκαμπυ να ήτανε.
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη δεν κάνεις μια εκτροφή ???
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
λες να γίνω εκτροφεας betta ? yaxaxax
![]() μετά θα με στείλει η γυναίκα στο bankong να συνεχίσω το χόμπι ![]() ![]() το καινούριο ενυδρείο το πήρα. Μόλις το κολησω θα σας το παρουσιάσω θα είναι paludarium betta tank θα το κάνω να ξεφύγει λίγο αλλά πιστεύω να τα καταφέρω. και το είδος που θα βάλω εκπληξη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ζηλεύωωωωω
![]() ![]() ![]() Τι εννοείς για το είδος έκπληξη ???
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξεκινήσω να το φτιάχνω μόλις βρω χρόνο.
το είδος μονομάχο εννοω. Αυτά που έχω θα μείνουν στο 75 λίτρο αυτό που θα κάνω θα είναι 110 λίτρα και θα βάλω άλλο είδος μονομάχων. θα τα δείτε όμως live xaxaxaxaaxax ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα μάλιστα κυριέ μου , άντε με το καλό !!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να πάρουμε κι εμείς πάλι κανα μονομάχο, παντα ειχα ολα τα χρόνια που ασχολούμαι με ενυδρεία πρωτη φορά δεν εχω, βλεπω κι αυτά τα θέματα και σκανδαλιζομαι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε κανα μημα θα αρχιζω να φτιαχνω φελιζολ και θα σας μοιρασω απο τα πρωτα.
Δεν βρισκω χρονο να κολησω το καινουριο και τρελενομαι
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβω φιλε..πολλα μπραβω περιμενουμε νεα μολις εχεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω θα σας βαλω και φωτο απο τα μικρα μολις βρω χρονο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |