|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πηρα και μαι αντλια οπως λεγαμε τακη, 300αρα, με θεση για σωλινα εξοδου και οχι εισοδου. Αρα θα μπει μεσα στο νερο. https://www.google.gr/search?q=tecat..._bXzAboBrxM%3A
Θα βρω στα λεροι σωλινα σε αυτο το ανοιγμα του στοματος της αντλιας? Επεισης ταπερακι για το εξωτερικο φιλτρο να κοιταξω στα λεροι? Bisson σιλικονη πρεπει να ειναι ενυδρειακη σωστα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν νομιζω να έχει ταπεράκια, έχει όμως πλαστικά κουτιά αποθήκευσης, αλλά ίσως σου πέσουν λιγο μεγάλα, ρίξε μια ματια στο ισόγειο αριστερα. Bisson που λέει για τζαμια και ενυδρεία
|
|||
|
|||
![]()
την κοκκινη? καλα θυμαμαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ειναι σιγουρα!!σε κλιμακα 1:1 η φωτο του Τακη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα την δει καλά να την εμπεδώσει
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχα!!
------------------------- κυριοι τα τζαμια και η σιλικονη αγοραστηκαν Σε αυτο το σημειο να ευχαριστησω δημοσια τον Κωστα που προθυμοποιειθηκε να με πεταξει μεχρι τα λεροι, καναμε και μια βολτουλα στο πετσουπερμαρκετ! Κωστα και παλι ευχαριστω!! Τακη να ξερεις οταν ΘΑ χτιστει το ξυλινο του Κωστα θα ειμαι εκει να δω αν κανετε καλα τη δουλεια!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 19-01-16 στις 21:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το να δωσω ενα χερι βοηθειας σε εναν συνανθρωπο-συνχομπιστα ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να γινω καλυτερος ανθρωπος και αυτο το φορουμ μου εδειξε το δρομο.εγω ευχαριστω που μου δωθηκε η ευκαιρια να βοηθησω και θα συνεχισω να το κανω οσο μπορω.ετσι κι αλλιως και εγω λαμβανω βοηθεια απο εδω μεσα και σκποευω να λαβω περισσοτερη
![]() Γιαννη καλα κολληματα!! και επι την ευκαιρια τα τζαμια κοστησαν 11,7 ευρω απο το λερου μερλιν.πολυ καλη τιμη ειναι νομιζω!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |