|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ριξε πρωτα αντιχλωριο και μετα απο 1-2 ωρες τα βακτηρια. μη παρεις το αντιχλωριο που δινουν στα πετσιτι, ειναι κλεψια απο θεμα τιμης. παρε της prime. βρες μπολυ! αν ριξεις μπολυ ριξε πρωτα αντιχλωριο, μετα απο 1-2 ωρες μπολυ και μετα απο κανα μισαωρο βακτυρια |
|
|||
|
|||
![]()
Η μαρκα λεει EVOLUTION και το πηρα απο το Quick pet shop θεσσαλονικης και ειναι δικο τους νομιζω της εταιριας
|
|
|||
|
|||
![]()
βγαλε μια φωτο το κουτι και το φιλτρο και ανεβασε τη
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου.
Ειπες πως το χαλίκι το είχες απο παρατημένο στήσιμο. Ηταν φιλαγμενο και στεγνο ; Οταν το είχες βγάλει τον είχες βράσει ; Το βιολογικό υλικο του φίλτρου ήταν και αυτο στεγνό ; Το είχες βράσει και αυτο ; Τα σφουγγάρια ; Τα είχες πλύνει ; Ηταν στεγνα ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το βιολογικο υλικο δεν το εχω! Το φιλιτρο ειναι κενο απλα δινει ροη, αυριο θα παρω καινουργιο! Τα σφουγγαρια επισης δεν τα εχω και δεν τα εχω βαλει καν! Τωρα απλα εχω το νερο με το χαλικι, τον θερμοστατη να φτασει τους 25 βαθμους και το φιλτρο απλα δινει λιγο ροη διχως τπτ απο οσα ειπες! |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε θα βάλεις τα σφουγγάρια που ταιριάζουν στο φίλτρο σου, θα πάρεις ενυδρειακό βαμβάκι και για βιολογικό υλικο μπορεις να βάλεις ελαφρόπετρα, μπορεις να βρεις στο πρακτικερ με 2 Ευρω τα 12 λίτρα, τσάμπα. Μόνο να τη ξεβγάλεις να φυγει η σκόνη.
|
||||
|
||||
![]()
ριξε λιγο κι ενα διαβασμα στην κατηγορια των αρχαριων και μην βαλεις ψαρια ακομα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο 100 lt | pans | Χρυσόψαρα | 87 | 02-10-14 20:48 |
γνωμες για το στησιμο | kgf12345 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-12-11 17:11 |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
Στησιμο απο την αρχη???? | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-03-11 18:43 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | ROULAMID | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 37 | 27-01-11 12:14 |